Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a III-a a Ligii 2, CSM Reșița va juca marți, 20 august, de la ora 19, cu CSA Steaua București, pe stadionul din Bulevardul Ghencea! Cele două formații au același număr de puncte după primele două etape, câte 4, atât Steaua, cu un succes și un rezultat de egalitate!

Deși este încrezător în șansele echipei de a obține un rezultat pozitiv pe stadionul „Steaua”, antrenorul Flavius Stoican are probleme de lot la nivelul fundașilor centrali. Atât Elton, cât și Erico da Silva au probleme medicale.

„Va fi un meci important pentru noi, deoarece vom vedea pe ce drum suntem în acest moment. Dacă vom reuși să câștigăm va fi clar faptul că ambițiile noastre vor fi conforme și cu realitatea. Va fi un meci în care Steaua este favorită, pentru că joacă acasă și are un nume, iar noi ne vom juca șansa. Vom intra în meci cu încredere, ambiție, dorință și determinare. Asta vor de la noi oamenii care iubesc această echipă și bineînțeles că și noi, staff-ul tehnic, ne dorim să vedem aceste lucruri de la jucători. În multe meciuri am văzut acest lucru, important este să terminăm acest joc și cu un rezultat favorabil. Nu există presiune pentru jucători chiar dacă vor evolua pe un stadion mare. Sunt convins că vor face o partidă bună, deoarece atmosfera va fi una propice pentru fotbal, stadionul este frumos, iar noi suntem încrezători în șansele noastre. Cred că va fi o partidă reușită din partea noastră. Acum vom vedea și care va fi rezultatul final, deoarece acesta este cel mai important aspect. Totuși, rezultatul vine în urma unui joc bun. Din păcate, avem probleme de lot. Erico și Elton da Silva sunt doi jucători care încă suferă din punct de vedere medical. Sper ca unul dintre ei să fie măcar în lot pentru acest meci. Elton a făcut deplasarea cu noi, dar încă nu este apt sută la sută.”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea