Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17:00, în Valea Domanului, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în prima etapă a play-off-ului de promovare al Ligii 3!

Fotbaliștii pregătiți de Dan Alexa au încheiat sezonul regulat pe primul loc, cu 50 de puncte. Chiar dacă mai sunt de disputat nouă etape din play-off, CSM Reșița este formația cu cele mai mari șanse de-a disputa barajul pentru promovarea în Liga 2. În prima etapă, rosso-nerii vor juca cu Pandurii, echipă pe care n-au învins-o în cele două meciuri din campionat. Ambele dispute s-au încheiat la egalitate.

„Începe play-off-ul și trebuie să creștem în joc. Trebuie să pregătim foarte bine barajul. În acest moment suntem clar la baraj. Din păcate, lipsesc în continuare Mediop și Aboubacar, și mai avem alți doi indisponibili, Cioinac e unul dintr ei, sper să revină la meciul cu Deva. Trebuie să luăm 9 puncte din următoarele trei jocuri, ca să fim mult mai relaxați și să pregătim barajul. Mâine nu ne va fi însă ușor, s-a demonstrat în cele două jocuri pe care le-am avut cu Pandurii”, a spus Alexa în avanpremiera jocului de sâmbătă.

JCS-Ștefan Moraru