Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut partida cu Corvinul Hunedoara, scor 0-2, meci disputat sâmbătă, 16 septembrie, în etapa a VI-a Ligii 2! 

După o primă repriză fără goluri, Bradu a executat excelent o lovitură liberă, Contra a respins doar la adversari, iar Manolache a marcat pentru 1-0 pentru gazde în minutul 62. Dudea a ratat apoi șansa egalării pentru Reșița, însă lovitura liberă a acestuia s-a dus în bară. A urmat contraatacul Corvinului, la capătul căruia hunedorenii au marcat și al doilea gol, prin Bradu, iar echipa pregătită de Stoican rămâne cu doar 5 puncte în clasament.

„A fost un meci echilibrat, o primă repriză în care au fost situații și de o parte și de cealaltă, dar rezultatul final a fost, pot spune, decis pe o greșeală a noastră. A fost un fault acolo și din lovitură liberă s-a marcat un gol. Apoi, o greșeală a lor. Fault pentru noi, avem bară, nu intră mingea în poartă și pe contraatac se termină meciul. Deci au fost momente decisive, dar, una peste alta, vreau ca să felicit băieții pentru cum au abordat această partidă din punct de vedere fizic şi tactic. I-am simțit și pe adversari temători, nu au considerat că au un meci ușor cu noi. Sunt convins că o să arătăm din ce în ce mai bine, nu vreau să ne debusoleze un rezultat, pentru că suntem atenți la jocul nostru, iar altădată o să greșim noi mai puțin, sau o să avem mai multe șanse decât adversarul. Tot timpul este loc de mai bine, dar la momentul acesta fiecare jucător, inclusiv eu ca și antrenor, ne evaluăm, vedem la ce nivel suntem şi ce potențial avem. Eu cred în ei, în valoarea lor, în calitățile lor. Vreau mai multă atenție la jocurile oficiale, pentru că, dacă ne luăm după antrenamente și implicarea lor în antrenamente, suntem campionii Ligii 2. Sunt momente în timpul jocului când presiunea, emoțiile își pun amprenta. Nu mai vrem să facem transferuri, mergem cu acești băieți până la iarnă. Sigur, dacă va veni vreun jucător care este peste nivelul ligii a doua și liber de contract și să accepte și condițiile pe care noi le oferim, cu siguranță vom fi atenți. Dar la momentul acesta vreau să fac o echipă bună, o echipă solidă. Sunt oameni care au venit atâta drum după noi și ne-au aplaudat. Este un lucru pe care rar îl vezi la echipele de fotbal din România, când galeria vine după o înfrângere și cântă. Suporterii ne încurajează, și atunci trebuie să jucăm și pentru ei, pentru că sunt oameni care iubesc această echipă.”, a spus după fluierul final antrenorul Flavius Stoican.

CSM Reșița: Contra –Răuță, Ardei, Rimovecz, Cega (Domil 56′), Dudea, Cristea (Velcotă 74′), Lascu (Burlacu 79′), Sabău (Chera 74′), Drăghiceanu (cpt.), Mediop Ndiaye (Cip. Rus 79′). Rezerve neutilizate: I. Rus, I. Popescu, Bărboianu, Negru.

Corvinul: D. Roma, Fl. Iacob, Manolache, Nicolae, Velisar, Neacșa, Hrezdac, Bradu, Pîrvulescu, Coman și Lupu.

În acest moment, Reșița este pe locul 15, cu doar 5 puncte acumulate în 6 partide. În etapa a VII-a, rosso-nerii vor juca sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11, acasă, cu CS Concordia Chiajna.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: fccorvinul1921.ro

Adaugă comentariu