Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația antrenată de Călin Cheregi a reușit să câștige primele două partide amicale din cantonamentul din Slovenia! Reșița a câștigat cu scorul de 1-0 (gol înscris Vlad Chera) cu NK Bistrica și cu 5-1 (goluri marcate de Ionuț Popescu, Vlad Chera, Mihai Dolghi, Sebastian Velcotă și Gabriel Gomboș) cu NK Fuzidar!

„Jocurile mi-au lăsat un impresie bună și mă bucur că am reușit să contracarăm jocul tactic al adversarilor. Nu am avut și nu avem informații despre echipele pe care le întâlnim în această perioadă de pregătire, dar după câteva zile intense de pregătire, echipa noastră nu a arătat deloc rău. Aș dori să mai precizez faptul că în aceste două meciuri am introdus în teren mulți juniori, de exemplu la primul amical am terminat meciul cu șase juniori în teren. Un plus pentru noi este Abel Ursu, un junior care dacă va rămâne la fel de serios și concentrat îi prevăd un viitor frumos. La fel este valabil și pentru ceilalți juniori!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

Următorul joc de pregătire va fi miercuri, 19 iulie, de la ora 18:30 (ora României), cu NK Aluminij (Slovenia), la Kidricevo. Apoi, vineri, 21 iulie, Reșița va juca cu FC Sharjah (Emiratele Arabe Unite), la Dietersdorf (Austria). Ora va fi comunicată ulterior. Echipa arabă este antrenată de către Cosmin Olăroiu.

JCS-Ștefan Moraru