Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a remizat sâmbătă, 9 februarie, 3-3, cu formația ASU Politehnica Timișoara, în disputa care a avut loc pe terenul sintetic din Valea Domanului.

Rosso-nerii au condus încă din primele minute cu scorul de 2-0 prin dubla lui Marius Staicu, dar până la pauză, timișorenii au reușit să restabilească egalitatea pe tabelă. După prima parte a meciului, oaspeții au reușit să preia conducerea, dar în ultimele minute ale jocului Dragoș Săulescu a înscris cu capul golul egalizator, stabilind și scorul final de 3-3.

„Jocul din amicalul cu Politehnica Timișoara consider că a fost unul foarte bun practicat de echipa mea. Băieții au înțeles ce am dorit de la ei în această perioadă. De săptămâna trecută am început să lucrăm mai mult pentru factorul tehnic și mă bucur că acest meci a fost un test util. După cum s-a putut vedea, am introdus în teren și un jucător născut în anul 2004, Bogdan Pervescu. Am dat șanse și la copii să joace, ne-am creat ocazii și din păcate, am luat trei goluri pe niște greșeli personale. Sperăm le reglementăm în perioada imediat următoare. Pentru noi urmează miercuri un meci cu Lugoj, sâmbătă vom juca cu Ripensia la Timișoara, iar în data de 23 februarie vom disputa un amical acasă cu ACS Dumbrăvița. Aceste trei jocuri sunt ultimele pe care le vom disputa înainte de începerea campionatului”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

Antrenorul lui ASU Poli, Cosmin Petruescu, a lăudat clubul reșițean, dar s-a declarat dezamăgit de arbitraj: „A fost un test foarte bun pentru noi, împotriva unei echipe foarte bune. Din punctul meu de vedere, poziția din clasament a Reșiței nu este una conformă cu realitatea. Știu că CSM Reșița a avut foarte multe neșanse în prima parte a campionatului. Am văzut că s-au pus bazele unui centru de copii și juniori foarte bine organizat și văd că se fac lucruri frumoase la Reșița. Pot spune că mă declar nemulțumit de arbitraj și nu este prima dată când se întâmplă acest lucru când jucăm împotriva echipei locale”.

CSM Reșița: Zimmermann, Szijj, Bactăr, Săndescu, Vadasis, Breșneni, Mierlici, Săulescu, Staicu, Vădrariu și Ene. Au mai jucat Toader, Găman, Bagherea, Toma, Babei și Pervescu.

Adaugă comentariu