CSM Reșița, cea mai bună echipă din Liga 3! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Federația Română de Fotbal a alcătuit un top 10 al celor mai bune echipe din toate seriile Ligii 3, iar CSM Reșița ocupă prima poziție!

CSM Reșița, sub comanda lui Dan Alexa, un specialist al promovărilor, a reușit 14 victorii și o remiză din 15 partide disputate! În acest top, rosso-nerii au obținut 2.86 puncte pe meci, pe locul doi se află Progresul Spartac cu 2.78 puncte pe meci, iar podiumul este completat de Oțelul Galați și CS Hunedoara, ambele având 2.43 puncte pe meci.

„Pentru stabilirea ierarhiei au fost calculate întâi toate punctele obținute de echipe în Liga 3 pe durata anului 2021, adică în ultimele 8 etape din sezonul 2020/21 și în primele 15 etape din sezonul 2021/22. Pentru relevanța concluziilor, având în vedere că anumite echipe au disputat mai puține meciuri, s-a calculat ulterior media de puncte pe meci obținută.Nu au fost luate în calcul decât echipele care au disputat minimum 10 meciuri în 2021 (fără echipele din L3 sezonul 2020/21 care nu se mai regăsesc în actualul sezon)”, se arată pe site-ul FRF.

Președintele Cristi Bobar a spus: „A apărut pe site-ul Federației Române de Fotbal un top în care CSM Reșița este pe primul loc ca punctaj dintre toate echipele din Liga 3. Acest lucru înseamnă că suntem echipa cu cel mai bun randament, ceea ce este foarte bine pentru noi. Trebuie să continuăm în același ritm și în partea a doua a sezonului. Sunt aproximativ 100 de echipe în Liga 3 și până în acest moment cred că am reușit o performanță frumoasă. Suntem de abia la jumătatea sezonului și acest top nu ne încălzește prea mult. Jucătorilor ar trebui să le dea încredere acest top și să rămână serioși în continuare”.

„Acum suntem ca echipă peste nivelul Ligii 3. Nu este nicio aroganță. Suntem la egalitate de puncte cu Hunedoara și Spartac, dar avem golaveraj mai bun. În acest moment suntem cea mai bună echipă din cele 100 din campionat. Avem un lot bun, cu jucători care au intrat de pe bancă și au fost la același nivel cu titularii. Nu este ușor pentru un jucător de valoare care s-a pregătit zilnic să nu joace. Din punct de vedere financiar a fost la fel, a fost liniște. Apar investiții la stadion, nocturna pe terenul sintetic. Stadionul va intra în modernizare la CNI. Lucrurile merg în direcția pe care o vrem cu toții”, a spus antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru