Quantcast
CSM Reșița caută al doilea succes din deplasare - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Jucătorii antrenați de Alexandru Pelici vor întâlni sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11:00, în deplasare, SCM Gloria Buzău. Rosso-nerii vin după un egal pe teren propriu cu Poli Timișoara (0-0), iar echipa din Buzău tot după o remiză, pe terenul Farului, scor 2-2!

„Este a doua deplasare lungă pentru noi, ne aşteaptă un joc contra unei echipe care nu a pierdut în acest debut de campionat, o formaţie bine pregătită fizic, care a revenit atât în meciul cu U Cluj, cât şi în etapa trecută, cu Farul, de la 0-1, respectiv 0-2. În primul joc menţionat a reuşit să câştige, iar în al doilea a scos un egal pe terenul Farului. Asta spune multe despre puterea şi pregătirea lor fizică. Cu siguranţă vor încerca să câştige jocul, dar să sperăm că vom reuşi să plecăm cu punct sau puncte, aşa cum am reuşit la Bacău. Ne dorim şi noi, nu am venit până aici doar în excursie. Din păcate, avem trei jucători care sunt scoşi din calcul pentru această partidă. Este vorba despre Matulevicius, Astafei şi Vădrariu, care sunt accidentaţi, dar sperăm că vom fi inspiraţi în alcătuirea formaţiei, iar cei care vor intra în locul lor să-şi facă treaba. Pentru asta avem un lot de 20-22 de jucători. Acum e momentul ca aceia care au jucat mai puţin, sau deloc, să intre şi să-şi facă datoria, a declarat Alex Pelici, antrenorul CSM Reșița.

În acest moment, CSM Reșița se află pe locul 15 în Liga 2, cu 4 puncte acumulate în 3 meciuri jucate. Buzăul este pe locul 8, cu 6 puncte din 4 mecuri.

Având în vedere faptul că Reșița joacă în deplasare în această etapă, cei care se ocupă de întreținerea gazonului de pe stadionul din Valea Domanului au efectuat proceduri de aerare a suprafeței de joc cu Verti Drain, fertilizare foliară, înnisipare și împrăștiere îngrășăminte.

JCS-Ștefan Moraru