Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația din Valea Domanului desfășoară în perioada 15-27 iulie un cantonament la Rogla, în Slovenia! Antrenorul Flavius Stoican se bazează pe un lot de 26 de jucători în cele patru partide amicale pe care CSM Reșița le va disputa în cele 12 zile de pregătire!

Reșițenii vor juca în compania unor formații din Slovenia, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Primul amical va fi pe 19 iulie, în compania echipei ND Ilirija 1911 (Slovenia), pe stadionul din Ljubljana. Peste doar o zi, rosso-nerii vor întâlni ND Gorica (Slovenia). Următoarele două amicale vor fi cu formații din țările arabe. Reșița va juca cu FC Damac (Arabia Saudită), pe 23 iulie, formație antrenată de Cosmin Contra și la care evoluează Nicușor Stanciu, căpitanul echipei naționale a României. Ultimul amical programat în cantonamentul din Slovenia va fi cel cu FC Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite), meci programat pe 25 iulie.

Deși Stoican anunțase că în acest stagiu de pregătire din străinătate vor merge 28 de jucători, în cele din urmă deplasarea a fost făcută cu 26 de fotbaliști. De asemenea, antrenorul a precizat faptul că își mai dorește un joc de pregătire și cu formația lui Cosmin Olăroiu, având în vedere faptul că FC Sharjah (Emiratele Arabe Unite) se va antrena tot în Slovenia.

Staff-ul tehnic se bazează în Slovenia pe jucătorii: Dincă, Rus, Căpățână, Bărboianu, Burlacu, Gomboș, Erico, Elton, Rimovecz, Bocșan, Fota, Chera, Dudea, Dolghi, Fărăgău, Cioiu, Doană, Isac, Haită, Negru, Lascu, Angelov, Tucaliuc, Jerdea, Popa și Bîcleșanu.

JCS-Ștefan Moraru