Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Așa cum caon.ro v-a anunțat încă de la sfârșitul lunii iunie cum că formația din Valea Domanului va avea drept de promovare în Superligă încă din sezonul care va începe pe 3 august, recent, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat schimbarea statutului clubului din drept public în drept privat!

„Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit la data de 23 iulie 2024, a aprobat cu unanimitate de voturi cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice organizate de FRF, de la Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița, club de drept public, în favoarea Asociației Club Sportiv Muncitoresc Reșita, club de drept privat! Decizia Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal recompensează eforturile conducerii clubului nostru, alături de membrii fondatori ai ACSM Reșița, de a obține dreptul de promovare!”, transmite clubul din Valea Domanului.

Deși Bobar anunțase încă de o lună de zile acest lucru, decizia oficială din partea FRF a venit abia în această săptămână. „Am lucrat foarte mult la schimbarea statutului, au fost depuse actele la Federația Română de Fotbal și se pare că suntem în regulă. Deci, din acest campionat vom avea drept de promovare.”, spunea directorul Cristi Bobar atunci când echipa a început pregătirea.

Formația reșițeană se află încă în cantonamentul din Slovenia, iar elevii lui Flavius Stoican au întâlnit în ultimul amical disputat FC Damac. Gruparea pregătită de Cosmin Contra, la care joacă căpitanul naționalei, Nicușor Stanciu, a învins cu scorul de 3-2 echipa din Valea Domanului, pentru Reșița marcând Andrei Lascu și noua achiziție Milcho Angelov.

JCS-Ștefan Moraru