Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida din turul 2 al Cupei României dintre AFC Voința Lupac și CSM Reșița s-a încheiat cu victoria trupei lui Cheregi, scor 3-1, rosso-nerii calificându-se în faza următoare a competiției!

Pentru Reșița au marcat Godwin (minutul 9), Domil (minutul 76) și Sabău (minutul 78), în timp ce Avramovici (minutul 44) a înscris pentru Lupac din lovitură de la 11 metri, după ce Jinga a fost faultat în careu.

Pentru Voința acesta a fost primul meci oficial din noul sezon și s-a văzut acest lucru mai ales în repriza secundă, atunci când Reșița a „accelerat” puțin și a înscris două goluri în decurs de două minute. Totuși, Lupacul lui Enășescu a dat o replică bună echipei lui Cheregi, chiar dacă este în urmă puțin cu pregătirea față de CSM Reșița.

„A fost o victorie pe deplin meritată, după părerea mea, echipa a făcut un joc consistent. Am avut în prima repriză, pe lângă golul marcat, încă două sau trei ocazii în care am fi putut închide meciul. Vreau să felicit pe această cale și echipa din Lupac pentru modul cum a jucat și pentru sportivitatea de care a dat dovadă. Cred că pentru cei care au fost prezenți la meci a fost un joc disputat în limitele regulamentului, care a făcut cinste jucătorilor care au evoluat. Ne așteaptă o deplasare lungă și grea. Ceahlăul este o echipă cu jucători interesanți, mulți dintre ei jucând deja la Liga 2. Totuși, cred că suntem capabili să scoatem punct sau puncte din această deplasare!”, a spus Călin Cheregi, antrenorul CSM Reșița.

„Am putea spune că am avut o evoluție acceptabilă, ținând cont că ne aflăm încă în faza de pregătire. Am prins acest meci oficial în fața unei echipe de nivel superior și era normal să avem un joc greu. Jucătorii au făcut un efort mare și și-au atins obiectivele în mare parte. Era clar faptul că Reșița are un plus pe faza ofensivă datorită pregătirii, dar și a calității jucătorilor. Mă declar mulțumit de prestația jucătorilor mei, cu precizarea că am fi putut evita unele greșeli personale. Cred că este o victorie meritată a Reșiței, iar pentru noi urmează alte meciuri amicale, cu echipe destul de puternice precum Ghiroda sau Periam.”, a declarat și Adrian Enășescu, antrenorul Lupacului.

CSM Reșița: I. Rus, Cega, Ardei, Rimovecz (46, Sabău), Fota, Domil, Cristea (46, Popescu), Dolghi (46, Drăghiceanu), Negru (71, Gomboș), Godwin (65, Chera) și Velcotă. Pe bancă: Căpățînă, Gurin, Ursu și Bărboianu.

AFC Voința Lupac: Mereu, Dalea (78, Stoia), Giurică, Plută, Banac, Jinga (70, Marius Musteța), Ivașcu, Danci, Săndescu, Marian Musteța și Avramovici. Pe bancă: Petruț, Popa, Ursu, Șalariu, Podină, Cheda și Kawagoe.

În timp ce pentru Lupac urmează alte jocuri amicale, rosso-nerii se pregătesc acum pentru duelul cu Ceahlăul Piatra Neamț de la sfârșitul acestei săptămâni. Partida din etapa a II-a a Ligii 2 dintre Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Reșița va fi duminică, 13 august, de la ora 12.

JCS-Ștefan Moraru