Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa antrenată de Alexandru Pelici a intrat pentru zece zile în cantonament, respectând măsurile impuse de Federația Română de Fotbal și de Ministerul Sănătății!

„Echipa a intrat în cantonament timp de zece zile la baza proprie din Valea Domanului. Va fi un program cu câte două antrenamente pe zi. 23 de jucători au intrat în cantonament, dintre care 6 sunt juniori de la centrul nostru și credem noi că sunt de perspectivă. Să sperăm că se vor impune și vor rămâne la echipa mare și după acest cantonament. Eu ca și conducător, iar Alex ca și antrenor mai multe nu putem face pentru ei. Totul depinde de cum se vor pregăti și de atitudinea lor. Antrenorul le-a dat șansa să facă cantonamentul cu echipa de seniori și vrem să-i forțăm să rămână la lotul mare. Din ce mi-a spus Alex Pelici, programul va fi unul destul de greu, vom face și două meciuri amicale și sper eu să nu apară alte probleme care nu depind de noi și pe care să nu le putem stăpâni. Deivydas Matulevičius sper că va ajunge la echipă în câteva zile, având în vedere că i s-a anulat zborul de două ori. Lorenzo Acka a ajuns la echipă din Italia, a făcut testul pentru COVID-19 și acum așteptăm rezultatul. Avem un lot bine cristalizat și probabil că vom mai face unul sau două transferuri. Cred că suntem destul de bine acoperiți pe posturi. Foarte mult contează cum vor răspunde la pregătire juniorii noștri. Depinde de ei cât de bine se vor adapta la cerințele lui Alex. Nu am dorit să ne bazăm pe juniori aduși din alte părți și vrem să le dăm o șansă celor din propria pepinieră. Mai avem nevoie de un portar, mai discutăm cu Cobrea și vom vedea care va fi alegerea lui. Legat de antrenamente, dimineața se lucrează pe terenul sintetic, iar după-masa ne antrenăm pe terenul de la baza Gloria. Miercuri, în data de 15 iulie, vom juca un amical cu Voința Lupac, iar sâmbătă, 18 iulie, vom juca cu CS Șoimii Lipova. În acest cantonament vom juca aceste două meciuri mai lejere, iar după aceea avem un program de 8 sau 9 meciuri amicale care vor fi împotriva unor formații din eșaloanele superioare. Ni s-a propus să jucăm cu UTA Arad, dar am renunțat deoarece arădenii au început de ceva timp antrenamentele, iar noi suntem abia la început. Riscam accidentări, având în vedere că după doar 5-6 zile de pregătire este dificil ca fotbaliștii să reziste 90 de minute”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Lotul care a intrat în cantonament este format din: Victor Astafei, Cătălin Bagherea, Laurențiu Breșneni, Laurențiu Buș, Vlad Chera, Robert Dalea, Emanuel Dat, Cristian Danci, Gabriel Dodoi, Andrei Dumitraș, Alin Dudea, Daniel Ene, Ionuț Găman, Caius Lungu, , Sergiu Rimovecz, Spânu, Bogdan Szijj, Alin Țegle, Bruno Vasiu, Daniel Vădrariu, Cristian Zimmermann și Denis Jivan.

JCS-Ștefan Moraru

Enable referrer and click cookie to search for pro webber