Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au câștigat luni, 27 noiembrie, cu scorul de 35-30 (18-13) cu CSM Oradea, în etapa a XI-a a Diviziei A, Seria A!

Chiar dacă au jucat împotriva unei echipe bune a Diviziei A, jucătorii pregătiți de Marius Bahan, Cristian Ionescu și Gabriel Lupan au reușit să conducă pe tabela de marcaj pe toată durata partidei. În tur, Oradea a câștigat cu 31-30 cu Reșița, iar acum rosso-nerii au reușit să-și ia revanșa.

„A fost un meci greu, foarte solicitant pentru noi și am avut de luat o revanșă, dacă ținem cont că la Oradea, în turul campionatului, am pierdut la un gol. Am știut faptul că am devenit din ce în ce mai puternici, suntem mai bine pregătiți și acest lucru se vede de la meci la meci. Partidelor cu echipele grele am început să le facem față mai ușor, ne dozăm bine efortul și se vede că băieții au progresat. Sunt mulțumit din acest punct de vedere. Urmează miercuri meciul de la Sânnicolau Mare, un nou meci greu și se știe faptul că pe terenul acestei echipe nu este ușor de câștigat. Totuși, mergem acolo cu gândul la victorie!”, a spus Adrian Acea, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Reșiței, Raul Heimbach, a spus: „Oradea este o echipă bună, cu jucători experimentați și mă bucur că împreună cu colegii mei am reușit să câștigăm această partidă. Am reușit să ne motivăm foarte bine și am condus acest meci de la un capăt la altul. Ne așteaptă o perioadă grea, în care avem de jucat foarte multe meciuri, dar eu sper că vom face cât mai multe puncte. Ne dorim dorim să ajungem cât mai sus în clasament.”

CSM Reșița: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu, Marius Bahan (8 goluri), Snezan Radosavlevici (1 gol), Raul Heimbach (7 goluri), Marian Negru (1 gol), Oleksandr Starchenko (7 goluri), Andrei Bondoc (2 goluri), Lucian Ignat (3 goluri), Adrian Acea (1 gol), Patrick Dumitru, Rareş Scurt, Antonio Gîrban (4 goluri), Denis Barbu (1 gol).

După 11 etape, CSM Reșița este pe locul al doilea, cu 27 de puncte, în timp ce CSM Odorheiul Secuiesc este lider cu 30. Pentru Reșița urmează duelul de miercuri, 29 noiembrie, cu CS Unirea Sânnicolau Mare.

JCS-Ștefan Moraru