Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut vineri, 6 septembrie, scor 1-2, cu UTA, în meciul disputat pe arena din Valea Domanului! 

Angelov a deschis scorul pentru Reșița din pasa lui Haită, iar Ianis Doană a irosit un penalty, când putea face 2-0 pentru formația lui Stoican. UTA a reușit să întoarcă scorul datorită golurilor marcate de atacanții Dumiter și Kadiri.

„Au fost momente bune și de partea noastră, dar și din partea celor de la UTA. A fost un test util, bine că nu au fost jucători accidentați, chiar dacă au fost dueluri crâncene. Au văzut și jucătorii noștri cam unde le este nivelul, iar în unele momente ne-am ridicat la nivelul jocului. Am întâlnit o echipă bună, cu un antrenor experimentat. Nu a fost foarte important scorul, important a fost ca în dueluri jucătorii să vadă dacă există diferență între cele două ligi, dacă trebuie să schimbăm ceva sau dacă trebuie să jucăm mai repede atunci când intrăm în posesia mingii. De asemenea, atunci când au adversarii mingea trebuie să încercăm să o recuperăm mai repede. Cam aceste lucruri m-au interesat și am văzut multe lucruri pozitive. Scorul este important doar în campionat. La acest meci amical am fost lipsiți de aportul unor jucători importanți. Erico și Elton da Silva sunt doi jucători foarte importanți pentru noi, Rimovecz a fost la echipa națională, plus Andrei Burlacu care este accidentat. La fel, Matei, portarul nostru, este și el accidentat. Am avut ocazia să le dau minute și celorlalți portari. Deci, a fost un test util pentru jucătorii care au fost apți și sper ca perioada în care suntem lipsiți de unii jucători să nu fie foarte mare. Elton sper ca de săptămâna viitoare să intre în programul echipei, iar Erico în viitorul apropiat o să revină și el. Bocșan are o problemă la buză, a fost cusut în seara de dinaintea amicalului cu UTA după un duel la antrenament. Totuși, avem o echipă echilibrată și puternică. Adamcsik se antrenează cu noi de ceva timp, dar n-am avut până acum oportunitatea să-l văd într-un meci. Decizia asupra lui o voi comunica în perioada următoare. Rămân de văzut și condițiile financiare, dar aș mai vrea să-l mai văd într-un alt meci amical. Nu pot lua o decizie doar văzându-l la antrenamente.”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

„A un fost meci intens, chiar mi-au plăcut adversarii noștri. S-au ținut bine de tot și nu e de mirare că au un parcurs bun în campionat și s-au calificat și în grupele Cupei României. A fost un antrenament bun, chiar am fost inspirat când am acceptat să jucăm la Reșița. Dacă sunt mulțumit de joc? Și da, și nu, avem aceleași probleme. Am avut trei ocazii de singur cu portarul și nu am dat gol, iar adversarul pe un contraatac ne taxează. Ei au mai avut și un penalty apoi, noi am avut șansă, ăsta e fotbalul. Dar, până la urmă, îmi pare bine că am reușit să înscriem, prin cei doi atacanți. Mă bucur că am reușit să le dau minute celor care au jucat mai puțin în perioada asta, unii chiar aveau nevoie. Mai mult ca sigur, acest meci ne va prinde bine pentru partida de acasă cu Sibiul.”, a spus și antrenorul Mircea Rednic.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu