Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În primul meci amical din acest an, rosso-nerii s-au deplasat la Timişoara unde au pierdut clar în fața echipei de primă ligă SCM Politehnica, scor 26-43, la pauză 11-24!

„Știam că va fi o partidă dificilă pentru noi. A fost primul meci amical din acest an și noi nu am mai jucat de o lună de zile. Am început pregătirea pe data de 4 ianuarie și pot spune că ne-a dat peste cap această amânare a play-off-ului pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Consider că acest amical a fost un test util pentru noi, am jucat cu Poli și s-a văzut diferența de valoare dintre noi și această echipă. Media de vârstă la noi este de 20 de ani, avem mulți copii în lot și mai avem mult de muncă. Cam aceasta este diferența, n-am pus accent pe scor, dar acesta este nivelul primei ligi. Pe 5 februarie debutăm în acel play-off pentru Liga Zimbrilor, vom juca la Medgidia și vom fi foarte concentrați la ora jocului. Noi până acum am lucrat mai mult tactic, deoarece știam că vom juca pe 22 ianuarie primul meci oficial. S-a amânat startul cu două săptămâni, așadar trebuie să punem acum un pic accentul și pe partea fizică. Abordăm cu încredere play-off-ul, dar obiectivul nostru rămâne să creștem acești tineri și ne dorim să avem la echipă o bază formată din jucători reșițeni. În momentul în care vom fi pregătiți din toate punctele de vedere, vom dori să promovăm în prima ligă”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reșița: Boban VUIŢĂ, Alexandru BLAGOE, Ionuţ TĂNASĂ, Denis DUMUŢĂ, Denis BARBU, Marius NEGRU, Marius BAHAN, Snezan RADOSAVLEVICI, Raul HEIMBACH, Daniel BURAC, Mircea NEGRU, Marian MITRAN, Andrei BONDOC, Antonio GÎRBAN, Dorian TURCUMAN, Lucian IGNAT și Eduard BELCHITE.

JCS-Ștefan Moraru