Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – O braziliancă și o americancă, alături de câteva jucătoare din România, vor întări lotul caransebeșencelor în noul sezon!

Echipa de volei feminin care activează în Divizia A2 Vest caută să se întărească pentru a spera la o eventuală promovare. În acest sens, antrenoarea Laura Andrei e în discuții cu mai multe jucătoare pentru a veni la Caransebeș și a pune umărul la un sezon mai bun decât cel precedent, în care voleiul feminin din Caransebeș a revenit, după mulți ani, deocamdată, în liga secundă.

Cel care a oferit detalii despre jucătoarele care vor veni la Caransebeș a fost primarul Felix Borcean, CSM Caransebeș fiind clubul municipalității. Chiar am primit o veste că vine o jucătoare de la Târgu Mureș, mai vin două două jucătoare străine, o braziliancă și o americancă. Laura Andrei îmi spunea, și e adevărat, că sunt mai ieftine jucătoarele pe care le aducem din țările acestea, extracomuinitare, decât cele din România, adică nu au pretenții atât de mari cum au jucătarele din România. Dar, în timp, poate vom crește, poate ni se vor alătura și nouă niște sponsori, și atunci activitatea aceasta care nu presupune niște cheltuieli extraordinar de mari va redeveni un sport fanion în Caransebeș. Poate în viitor o să avem și echipă de băieți.”, a declarat primarul Felix Borcean, care pregătește surprize și la nivel de echipă de fotbal a Caransebeșului.

În sezonul încheiat în primăvară, voleibalistele de la CSM Caransebeș au ocupat locul 5 în seria Vest a Diviziei A2, profesoara Laura Andrei bazându-se pe câteva jucătoare experimentate, dar care au revenit în volei după ani buni de pauză, și pe junioarele pe care le pregătește la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș.

JCS-R.M.