Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut marți, 17 septembrie, scor 2-3, împotriva echipei FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a VI-a a Ligii 2! 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 25 prin Raul Palmeș, iar Lascu a restabilit egalitatea în minutul 34. Atacantul a șutat din careu, după un un-doi cu Cioiu. La pauză s-a intrat cu Csikszereda în avantaj, Jozsef Dolny înscriind în minutul 40, după o nesincronizare între fundașii și portarul Reșiței. În repriza secundă, rezerva Samake a marcat în minutul 56 al doilea gol al echipei lui Stoican, iar pe final de partidă Elton da Silva a vrut să respingă o minge, dar din nefericire balonul a intrat în poarta apărată de Goga. CSM Reșița pierde astfel primul meci din acest sezon și primul pe teren propriu de când a fost preluată de Flavius Stoican.

CSM Reșița: Goga – Rimovecz, Elton, Dolghi – Negru, Cioiu, Isac, Chera – Haită, Lascu, Burlacu (Samake 32′). Rezerve: Dincă, Bocșan, Fotă, Jerdea, Tucaliuc, Fărăgău, Angelov, Doană.

FK Csikszereda Miercurea Ciuc: Mate – Palmeș, Hegedus, Kelemen – Gal-Andrezly, Csuros, Bakos (Kovacs 83′), Bloj – Babati (Torvund 46′), Doiny, Jebari (Anderson 61′). Rezerve: Karacsony, Bodo, Nagy, Veres, Pinter, Gheralia.

Formația lui Stoican a căzut de pe locul 3 pe 7 și a rămas cu 11 puncte. Ce-i drept este faptul că diferența dintre locul 2 (CS Afumați, 12 puncte) și locul 8 (FCU Craiova, 11 puncte) este de doar un punct. Csikszereda este lider, fiind singura echipă cu maximum de puncte după șase etape.

CSM Reșița va juca luni, 23 septembrie, în deplasare, de la ora 16, cu CSM Slatina.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu