Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După primele patru etape din Campionatul Județean de futsal, CS Muncitorul Reșița și AS Record Reșița sunt pe primele două locuri, cu 8 puncte fiecare. AS Fotbal Dream Reșița este pe trei cu 6 puncte, fiind urmată de AS Muncitorul Reșița (4 puncte), AS Voința Lupac (4 puncte) și CS Negrea Reșița (2 puncte)!

Rezultatele din etapa a IV-a au fost: CS MuncitorulAS Record Reșița 4-4, AS Muncitorul – CS Negrea 9-2 și AS Voința Lupac – AS Fotbal Dream 0-1.

„Am fost foarte bucuroși că în etapa a IV-a toate echipele au răspuns prezent, dar acest lucru se datorează și faptului că este încă pauză, campionatele ligilor a III-a și a IV-a fiind întrerupte. La fel și competițiile de copii și juniori. Am avut jocuri spectaculoase, cu multe goluri și în spiritul fair-play-ului. Noi sperăm să avem în viitor o echipă participantă în Liga a II-a în Campionatul Național de futsal. Echipa care va fi campioană a județului va avea dreptul să se înscrie în al doilea eșalon de futsal”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru