Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – S-a văzut diferența dintre Liga 3 și Liga 1 la partida dintre CSM Reșița și CS Mioveni de miercuri, 28 septembrie, încheiată cu scorul de 4-0 în favoarea argeșenilor! Rosso-nerii au părăsit astfel Cupa României și se vor concentra de acum înainte doar pe campionat!

Coşereanu, Ene, Krasniqi și Burlacu au marcat golurile echipei pregătite de Flavius Stoican.

„Sunt puțin dezamăgit de faptul că am pierdut, dar în același timp vreau să-i felicit pe jucători pentru ceea ce au arătat. Am încercat să ne ridicăm la valoarea adversarului, o echipă de Liga 1, știam că este un adversar cu jucători de calitate. Mă bucură în primul rând nespus de mult reacția spectatorilor de după meci, a galeriei, care ne-au aplaudat și ne încurajează în continuare, ceea ce ne dă încredere pe viitor că o să facem lucrurile mult mai bine decât le-am făcut la acest joc. Un teren greu, s-a văzut, care clar ne-a împiedicat să jucăm ceea ce suntem obișnuiți să jucăm, dar încă o dată, trebuie să avem capul sus, puterea să o luăm de la capăt, să ne focusăm pe campionat și să vedem ceea ce urmează în continuare. Urmează ca să ne recuperăm cât mai repede posibil, ca să putem alinia un prim unsprezece cât mai bun pentru sâmbătă. Clar că ne doream să producem o surpriză, dar cu lotul destul de scurt pe care îl avem, nu am avut posibilitatea să-l împart în două. În mare măsură, cu acei jucători cu care am jucat în Cupă am jucat și în campionat. S-a acumulat și o oarecare oboseală, dar una peste alta cred că băieţii merită felicitări”, a declarat Călin Cheregi, antrenorul CSM Reșița.

„Chiar dacă scorul este destul de mare pe teren, lucrurile nu au stat așa. Am întâlnit o echipă arțăgoasă, o echipă care s-a apărat bine, o echipă care putea oricând să ne surprindă pe contraatac. Ceea ce mă bucură este faptul că am reușit să marcăm în prima repriză. La sfârșitul primei reprize am terminat cu 2-0 și cred eu că jocul a devenit mult mai simplu. Este o diferență de scor, dar sincer chiar mă bucuram și cu un 1-0, pentru că vroiam să mergem mai departe. Ne dorim lucrul ăsta, respectăm competiția și de aceea am aliniat și un prim unsprezece care este cât mai aproape de realitate, și mă refer la realitatea din campionat”, a spus și Flavius Stoican, antrenorul de la Mioveni.

CSM Reșița: Zimmermann, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota, I. Popescu (Curescu 46′), Breșneni (cpt.), Rob. Petre (Velcotă 46′, Erhard 78′), Drăghiceanu, Al. Negru (Chera 46′), Gakou (Avramovici 60′). Rezerve: Căpățână, Veca, Domil, Szijj. 

CS Mioveni: Fl. Croitoru, Oancea (Rădescu 66′), Scarlatache (cpt.) (Al. Iacob 60′), C. Ene, D. Șerbănică, Blănaru (Andr. Burlacu 60′), Andr. Panait, D. Toma, Coșereanu (Carnat 60′), Buziuc, Krasniqi (Kabananga 83′). Rezerve: Popescu, Burnea, Lixandru, Dumitru.

În următoarea etapă din campionat, Reșița va juca sâmbătă, de la ora 15:00, acasă, cu ACS Pobeda Star Bisnov.

JCS-Ștefan Moraru