Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ediția a XVIII-a a Cupei Transilvania la judo a avut loc la Cluj-Napoca, iar clubul CS Energetica – CSM Caransebeș a reușit să câștige 12 medalii! La această competiție au participat peste 400 de sportivi din România și Republica Moldova!

„Cupa Transilvania este un turneu important de judo organizat în Cluj-Napoca, România. Această competiție atrage anual numeroși sportivi atât din țară, cât și din străinătate, fiind o oportunitate excelentă pentru judoka de toate vârstele și nivelurile să își demonstreze abilitățile și să câștige experiență.”, transmite clubul caransebeșean.

CS Energetica-CSM Caransebeș a participat la mai multe categorii de vârstă, iar la U12, Rădoi Cataleya, la categoria 28 kg, a luat locul 2, Putică Gherga Alexandra, la categoria 57 kg, a obținut locul 1, Sălășan Georgian, la categoria 61 kg, a luat locul 1, Heghediș Marc, la categoria 34 kg, a luat medalia de argint, Dumitrașcu Alexandru, la categoria +60 kg, a luat aurul, iar Gherga Luca, la categoria 46 kg, a obținut locul 2.

La U14, Litu Adriana, la categoria +63 kg, a luat medalia de aur, iar Sălășan Flavius, la categoria 60 kg, a cucerit bronzul.

La U16, Obagiu Laura, la categoria 40 kg, a luat locul 2, Bona Iris, la categoria 63 kg, a obținut locul 3, Ianchiș Maria, la categoria 52 kg, a luat locul 2, iar Lupșorean Ianis, la categoria 73 kg, a luat bronzul. Participarea clubului la această competiție a fost asigurată de Primăria Caransebeș.

JCS-Ștefan Moraru