Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Etapa a XIX-a a Ligii Naționale de handbal masculin, de sâmbătă, 23 martie a.c., i-a programat echipei CS Caraș-Severin o deplasare la Turda, pentru confruntarea cu Potaissa, din localitate.

O formație robustă, ce a reușit rezultate surprinzător de pozitive în acest campionat, care i-au asigurat ascensiunea până pe locul trei al clasamentului ediției 2012/2013. Ei bine, elevii antrenorului Aihan Omer au reușit să stopeze șirul victoriilor echipei Potaissa Turda, impunându-se cu scorul de 31-26 (14-10), la capătul unei partide pe care au controlat-o tactic, grație experienței superioare.

„V-am spus la plecare că vom strânge rândurile și vom juca de la egal la egal cu Potaissa. Ne-am adaptat, cu toate problemele de lot, și băieții mi-au confirmat încrederea pe care o am în ei. Este o victorie importantă pentru noi, pentru clasament. A venit într-un moment psihologic pentru echipă. Îi felicit pe jucători! Și mulțumim celor 15 suporteri care ne-au încurajat în Sala Sporturilor din Turda“.