Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac va juca sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 14:00, în deplasare, cu CS Gilortul Târgu Cărbunești!

Elevii lui Boșco sunt în formă bună, au reușit să obțină un egal în etapa precedentă la Deva și sunt pe locul 4 în clasament, la doar două puncte de Pandurii. Formația din Târgu Jiu va juca în etapa aceasta cu Ezerișul, iar în cazul în care ambele formații cărășene vor câștiga, Voința Lupac va urca pe podiumul seriei a VII-a.

„Va fi încă un meci greu și este deja a treia etapă consecutivă pe care o disputăm în deplasare. În schimb, sunt mulțumit că voi avea la ora jocului tot lotul valid, nu mai avem suspendați și nici accidentați. Acest lucru este clar un plus pentru noi. Încercăm să continuăm cât mai mult timp pe această pantă ascendentă pe care suntem, adică să aducem punct sau puncte din jocurile din deplasare. Mă bucură faptul că băieții sunt constanți în evoluții și sperăm ca la jocul de sâmbătă să câștigăm noi toate cele trei puncte. În acest moment nu mă gândesc foarte mult la poziția din clasament, abia în decembrie vom trage linie și vom vedea unde ne aflăm și ce trebuie făcut în continuare. Deocamdată încerc cu băieții să facem lucruri bune, să obținem puncte și să rămânem în același timp cu picioarele pe pământ. Încercăm de la fiecare joc să scoatem maximul, iar punctele sunt cele mai prețioase”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru