Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – România va întâlni Olanda marți, de la ora 19, în optimile Campionatului European, iar reșițeanul Cristian Chivu a precizat faptul că forța naționalei pregătite de Eduard Iordănescu este spiritul colectivului!

„Marele jucător-vedetă al României este echipa, spiritul colectivului. La tot acest Campionat European nu am văzut încă un singur jucător care să facă diferența individuală și asta nu este diferit pentru noi. România are o selecție făcută fără nume mari sau, de fapt, fără vedete mari. Ca fiu al lui Gheorghe Hagi, Ianis Hagi este, desigur, un nume grozav. Ianis tocmai s-a întors de la o accidentare a ligamentelor încrucișate și este în formă. Cu toate acestea, nu este încă vedeta echipei. Jucătorii echipei naționale își dau seama că trebuie să lupte împreună și că trebuie să le fie foame de succes. Încrederea între ei, în grup, este uriașă”, a declarat Cristian Chivu, conform site-ului voetbalprimeur.nl.

Acum, la 43 de ani, după ce a anunțat decizia de a părăsi academia de juniori a Interului, Chivu a fost curtat inclusiv de Ajax, care îl voia inițial antrenor secund pentru a-l pregăti să preia echipa în viitor. Ceea ce el a refuzat. Își dorește să fie principal chiar din această vară.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu