Cristi Bobar s-a despartit de Dinamo Bucuresti - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

BUCUREȘTI – Cristi Bobar, fostul președinte al CSM Școlar Reșița, s-a despărțit marți, 6 ianuarie, pe cale amiabilă de clubul Dinamo București.

„Îi mulțumesc domnului Ionuț Negoiță pentru șansa pe care mi-a oferit-o în carieră, să ocup la 29 ani o funcție importantă la unul dintre cele mai mari cluburi din România, a spus cărășeanul Cristi Bobar, citat de site-ul oficial al echipei Dinamo. Au fost aproape doi ani în Ștefan cel Mare în care am încercat, împreună cu toți reprezentanții clubului, să facem performanță. Nu voi uita în viața mea coregrafiile spectaculoase realizate de Peluza Cătălin Hîldan la derby-uri. Suporterii dinamoviști sunt extraordinari. Am rămas în relații foarte bune cu conducerea clubului, cu jucătorii la care țin foarte mult și cred că proiectul început la Dinamo va reuși în curând! Mulțumesc, Dinamo!”

În perioada în care a activat la clubul din Valea Domanului, Cristi Bobar a fost ales membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, ca reprezentant al echipelor de Liga a III-a. A fost, la vremea respectivă, cel mai tânăr președinte de club din România în Comitetul Executiv al FRF.