Caraş-Severin, Romania

BUCUREȘTI – Cristi Bobar, fostul președinte al CSM Școlar Reșița, s-a despărțit marți, 6 ianuarie, pe cale amiabilă de clubul Dinamo București.

„Îi mulțumesc domnului Ionuț Negoiță pentru șansa pe care mi-a oferit-o în carieră, să ocup la 29 ani o funcție importantă la unul dintre cele mai mari cluburi din România, a spus cărășeanul Cristi Bobar, citat de site-ul oficial al echipei Dinamo. Au fost aproape doi ani în Ștefan cel Mare în care am încercat, împreună cu toți reprezentanții clubului, să facem performanță. Nu voi uita în viața mea coregrafiile spectaculoase realizate de Peluza Cătălin Hîldan la derby-uri. Suporterii dinamoviști sunt extraordinari. Am rămas în relații foarte bune cu conducerea clubului, cu jucătorii la care țin foarte mult și cred că proiectul început la Dinamo va reuși în curând! Mulțumesc, Dinamo!”

În perioada în care a activat la clubul din Valea Domanului, Cristi Bobar a fost ales membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, ca reprezentant al echipelor de Liga a III-a. A fost, la vremea respectivă, cel mai tânăr președinte de club din România în Comitetul Executiv al FRF.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Atât în Valea Domanului cât şi la Dinamo, Cristian Bobar a fost un ideal organizator administrativ, la Reşiţa, pe lângă cosmetizarea stadionului, a dezvelirii bustului lui Mircea Chivu, a creării unei Guardia Rosso Nera minunate, Bobar a obţinut rezultate sportive aproape de ZERO. Pavată cu bune intenţii, aducerea covorului sintetic gratuit de la Cristian Chivu a fost pe nedrept ignorată o lungă perioadă de timp în care copiii şi juniorii s-au bălăcărit ăn noroaiele zgurei…. Şi de vină nu a fost doar Bobar! Iar „despărţirea amiabilă” de Dinamo îmi sună cam fals!

Adaugă comentariu