Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Directorul din Valea Domanului a precizat faptul că Reșița are nevoie de victorie în partida cu CS Tunari, având în vedere că cele două echipe sunt vecine de clasament. CSM Reșița este pe locul 15, cu 9 puncte, iar CS Tunari ocupă poziția a 17-a, cu 8 puncte!

Bobar a tras câteva concluzii și despre cele două partide amicale disputate de Reșița cu UTA Arad și U Cluj, jocuri de pregătire pe care jucătorii antrenați de Flavius Stoican le-au pierdut.

„Au fost două jocuri bune împotriva unor echipe de Liga 1. Am întâlnit două echipe puternice și chiar dacă nu a fost ușor, cred că aceste meciuri tari sunt benefice pentru echipă. Este important să joci și cu echipe bune, iar în acest ultim joc, cel cu Universitatea Cluj, cred că echipa noastră a jucat bine. De asemenea, mă bucur că au debutat în echipa mare și doi jucători foarte tineri din pepiniera noastră. Este vorba despre Burlacu și Gurin, doi fotbaliști în vârstă de 15 și 16 ani, care chiar au jucat foarte bine. Cred că avem de câștigat din aceste amicale cu echipe de Liga 1 și au fost mai importante aceste meciuri decât dacă rămâneam acasă și făceam doar antrenamente în această perioadă în care campionatul a fost întrerupt. Chiar dacă am jucat cu echipe bune, cred că moralul jucătorilor este unul bun și sper să aibă încredere mai mare în ei. Chiar ultimul joc oficial, cel de la Mioveni, a fost unul bun făcut de echipă, dar într-adevăr rezultatul final nu ne-a ajutat. Cred că jucătorii trebuie întâi să prindă încredere în ei și atunci vom avea și rezultate.”, a declarat Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

Legat de jocul din etapa X-a, șeful din Valea Domanului a spus: „Urmează meciul cu CS Tunari și cred că este unul foarte important. Pentru noi fiecare meci este important, dar la acest meci cu Tunari trebuie să luăm toate cele trei puncte. Consider că avem acest potențial și este un meci pe care trebuie să-l câștigăm. Nu ne convine egalul sau alt rezultat, vrem doar victoria!”

CSM Reșița va juca cu CS Tunari sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11, pe stadionul „Mircea Chivu”.

JCS-Ștefan Moraru