Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Conducerea rosso-nerilor lucrează deja la dosarul pentru obținerea licenței pentru sezonul 2020/2021, iar Cristi Bobar este optimist că nu vor fi probleme! De asemenea, în cazul în care starea de urgență nu se va prelungi, după data de 15 mai jucătorii reșițeni vor relua pregătirea. Startul Ligii 2 ar putea avea loc pe 10 sau 15 iunie!

CSM Reșița până pe data de 26-27 mai trebuie să depună dosarul de licențiere pentru sezonul următor din Liga 2. Noi deja am început să lucrăm la dosarul care va avea la final câteva sute de pagini. Acest dosar va cuprinde și licențierea Centrului de copii și juniori al clubului. Am reușit și anul trecut să trecem cu bine și am obținut licența. Nu cred că vom avea probleme în acest an. În acest manual de licențiere, cel mai important lucru este cel al banilor, adică nu avem voie să avem datorii către sportivi. În acest moment, CSM Reșița nu are datorii față de fotbaliști, antrenori și față de angajații clubului. Legat de reluarea Ligii 2 se presupune ca pe data de 10 sau 15 iunie să se dispute primele meciuri. Trebuie ca jucătorii să aibă minimum trei săptămâni de pregătire. Am discutat și cu Dorinel Munteanu și nu putem să aducem jucătorii după o pauză de două luni și să joace după câteva zile”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Echipa pregătită de Dorinel Munteanu mai are de disputat 14 etape din actuala ediție de campionat și are șanse mari să se salveze de la retrogradare.

JCS-Ștefan Moraru