Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii se vor reuni la stadionul din Valea Domanului pe data de 17 ianuarie, vor face prima parte a pregătirii pe plan local, pentru ca din 11 februarie să efectueze un cantonament în Antalya (Turcia)!

Până în momentul de față Andrei Iana și David Stăiculescu au părăsit echipa și, încă de anul trecut, rosso-nerii s-au întărit cu atacantul brazilian Pedro Henrique și cu fundașul Cornel Ardei, venit de la Bacău.

„Reunirea echipei va fi pe data de 17 ianuarie, iar în zilele de 18-19 ianuarie jucătorii vor efectua vizita medicală. Prima parte a pregătirii o vom face pe plan local, apoi din data de 11 februarie vom merge într-un cantonament în Antalya. Până atunci vom juca vreo două meciuri amicale la Reșița. Nu facem transferuri doar de dragul de-a le face. Avem lotul complet în proporție de 99%. Suntem în căutări pentru un fundaș central cu experiență. Deocamdată am reziliat contractul cu doi fotbaliști. Au plecat de la noi Andrei Iana și David Stăiculescu, iar în zilele următoare vom mai rezilia contractele a doi sau trei jucători. Nu avem nicio noutate legată de lot, în afară de Pedro Henrique, cel care a venit la noi încă de luna trecută. Din discuțiile purtate cu Dan Alexa, acesta mi-a transmis că nu mai are nevoie de absolut nimeni, în afară de un fundaș central cu experiență. Noi am făcut unele transferuri încă din timpul campionatului. Îl mai avem pe Ardei, fundaș central în vârstă de 19 ani de la Bacău, care este un fotbalist de mare perspectivă. A jucat și în Liga 2. Vrem să formăm o echipă competitivă, cu experiență, dar în același timp să avem și tineri pe care ne putem baza, așa cum este Sergiu Rimovecz”, a declarat președintele din Valea Domanului, Cristi Bobar.

JCS-Ștefan Moraru