Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Este vorba de soția angajatului Ocolului Silvic Văliug, care a murit astăzi la Spitalul Județean Reșița, după ce starea ei s-a agravat în ultimele zile!

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat cu puțin timp în urmă încă un deces cauzat de COVID-19. Este decesul cu numărul 115 în România în rândul pacienţilor cu noul coronavirus. “Femeie, 53 ani, jud Caraș-Severin. Internată în SJU Reșița în data de 25.03.2020, rezultat pozitiv în 26.03.2020. Contact cu fiica întoarsă din Dubai. Fără boli cronice asociate. Deces în data de 02.04.2020”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Soțul femeii, şofer la Ocolul Silvic Văliug, este în continuare internat însă starea lui este una stabilă. Toţi cei care au intrat în contact cu el sunt în izolare, inclusiv şeful Ocolului Silvic Văliug, Mihai Bona.

Este al doilea deces înregistrat în Caraș-Severin din cauza Covid-19. În 25 martie, o femeie de 72 de ani din Zorlențu Mare a murit la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara, tot din cauza coronavirusului!

JCS-A.M.