Copiii trebuie să fie prioritatea noastră! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Afirmația aparține deputatului Romulus-Marius Damian, care pledează pentru revenirea la normalitate și pentru consolidarea sistemelor de învățământ și de sănătate, pentru a fi posibilă oferirea unui grad crescut de siguranță!

În cadrul ședinței Camerei Deputaților din data de 6 decembrie 2021, prin intermediul unei declarații politice, parlamentarul cărășean a accentuat importanța zilei de 6 decembrie, contextualizând-o și raportând-o, în același timp, la condițiile sociale din prezent.

„În această zi sunt aduse multe zâmbete pe chipurile copiilor și acest lucru nu este întâmplător, întrucât Moș Nicolae, așa cum îl cunosc mai toți copiii, nu aduce acestora doar dulciuri în ghete, le mai aduce un sentiment de fericire și ocrotire, ceea ce îmi doresc să putem face și noi pentru toți copiii acestei țări! Pentru copii poate că a fost și este în continuare cea mai grea perioadă și de multe ori poate uită să zâmbească și asta pentru că au fost nevoiți să se bucure de copilărie și de socializarea cu colegii din fața unor calculatoare”, a menționat social-democratul.

Totodată, deputatul și-a exprimat dorința ca lucrurile să revină la normalitate și ca toți elevii să meargă fizic la școală. „Mai presus de toate, îmi doresc ca noi, cei de la guvernare, să le putem oferi speranță și ocrotire copiilor acestei țări, astfel încât să beneficieze de condiții decente în școlile din România, de teste gratuite, de un sistem de educație, dar și unul de sănătate care să le permită să trăiască în siguranță în această țară. Copiii trebuie să fie prioritatea noastră, a tuturor, fiindcă doar ei reprezintă viitorul!”, a conchis Romulus-Marius Damian.

JCS-S.P.