Copiii evacuați, adăpostiți în mașina pompierilor - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CICLOVA ROMÂNĂ – Astăzi, 23 ianuarie, în jurul orei 6.40, pompierii militari orăvițeni au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, la un incendiu care a izbucnit în podul unei case din Ciclova Română.

„Salvatorii au acționat cu rapiditate pentru salvarea persoanelor aflate în pericol în interiorul casei și pentru localizarea și stingerea incendiului, care se putea extinde la întreaga locuință. Au fost evacuți trei copii cu vârste de la 2 la 10 ani, bunica acestora suferind un atac de panică, echipajul SMURD aflat și el la locul intervenției acordându-i asistență medicala. În jurul orei 7.20, incendiul a fost lichidat în totalitate, nemaiexistând niciun pericol de extindere a acestuia. Din fericire, nu au fost victime“, ne-a asigurat ISU CS.

În urma incendiului, acoperișul și tavanul au fost afectate pe o suprafață de aproximativ 6 metri pătrați, fiind degradați pereții casei. Restul locuinței și bunurile aflate în ea au fost salvate, ne asigură pompierii, care concluzionează că, probabil, incendiul a fost cauzat de coșul de fum deteriorat.

JCS-A.M.