Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Aflat în ultimele zile la conducerea spitalului din Caransebeș, managerul demisionar Adrian Dumbravă a prezentat alte secții reabilitate cu fonduri din bugetul unității spitalicești. Și nu puține, după cum a precizat Dumbravă, ceea ce a făcut ca la ORL și Dermato-Venerologie condițiile, care nu erau chiar proaste nici înainte, să fie acum excelente!

„Continuăm reabilitarea secțiilor din spital, acum suntem la ORL, o secție condusă de domnul doctor Tocuț, o secție care a fost bine întreținută și era într-o stare bună. Noi am venit cu un retuș al saloanelor, holurilor, cabinetelor medicale, ca lucrurile să fie și mai bune, dar, repet, a fost una din secțiile bine gospodărite. Am pus tarkett peste tot, lucru care dă un confort sporit.”, a declarat Adrian Dumbravă, a cărui ultimă zi la conducerea spitalului va fi data de 1 iulie.

Reabilitarea ORL/Dermato este prima făcută din bugetul spitalului în ultimii 30 de ani la aceste secții, alte retușuri fiind făcute de-a lungul timpului din sponsorizări sau prin proiecte ale Primăriei Caransebeș. „Țin să precizez că această reabilitare este prima pe care spitalul o face din bugetul propriu de 30 de ani, de când am venit eu aici, din martie 1994. Restul a fost cu ajutorul sponsorilor. Primăria a introdus în primăvară printr-un proiect european, în fiecare salon, oxigen, vacuum, senzori de incendiu, rețele care ne-au ajutat foarte mult în activitate. Condițiile hoteliere sunt mult mult mai bune, mai multe stele, curățenia și dezinfecția altfel se fac. Lucrarea a fost foarte scumpă și din sponsorizări în niciun caz nu reușem s-o acoperim.”, a precizat și medicul Dan Laurențiu Tocuț, potrivit căruia ORL-ul nu duce lipsă de pacienți, mai ales în această perioadă cu „căldurile acestea, sunt otitele de la ștrand, de la aerul condiționat, sinuzite, amigdalite de la apă rece”.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu