Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În pofida ploilor, începutul acestei săptămâni a dat din nou startul lucrărilor de dezafectare a firului de contact al vechiului tramvai reşiţean.

Operatorul de transport Spedition Ro-A-Tir a programat zilele acestea acţiuni pe tronsonul cuprins între pasajul Intim şi zona Moto Velo, din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei. Acesta este motivul pentru care conducătorii auto care au drum prin zonă trebuie să circule ceva mai prudent şi să respecte indicatoarele temporare şi indicaţiile personalului abilitat prezent la faţa locului.

Dezafectarea firului de contact al tramvaiului se realizează în baza unei hotărâri a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă datând din luna octombrie a anului trecut.

A.M.

2 Comments

  1. Gravă eroare Desființarea tramvaiului din Resita . După transportul naval , cel mai ieftin și nepoluant mijloc de transport este cel pe șine . Incompetenta și altele ne servesc încă odată o lecție de distrugere aproape ireparabilă.

  2. foarte rau.la deranjat pe primar tranvaiul-imi pare rau ca nu alegem un primar care vrea binele resitei nu lasata in paragina

Adaugă comentariu