Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL – Cărăşenii pot comanda beton de cea mai bună calitate de la Staţia de Beton de la Bocşa, cei din jur putând beneficia de transport gratuit!

Construcţiile sunt în toi peste tot, în diverse domenii! Şi este nevoie de beton, iar lucrările de calitate au nevoie de beton bun! Grupul MAXAGRO deține o stație de betoane în Bocșa, Caraș-Severin, şi una la Gătaia, ambele cu o capacitate de 100 mc/h și cu o flotă de 10 autobetoniere! Betonul, de diferite tipuri, este executat după reţete care respectă prevederile impuse de normele tehnice în vigoare. Preţurile pe metrul cub diferă, în funcţie de tipul de beton ales.

Astfel, la staţiile MAXAGRO puteţi găsi beton al cărui preţ porneşte de la 395 de lei/mc (fără TVA), cu transport cu tot şi poate ajunge la 524 de lei/mc când vorbim de betonul de tip BCR 4,5. La staţiile de betoane din Bocşa şi Gătaia mai găsiţi şi balast stabilizat la preţul de 334 lei/mc, fără TVA. Pentru localităţile aflate la 35 de km de staţii, transportul este gratuit .

Dacă intri pe https://maxagro.ro/beton-de-vanzare-timis-caras-severin/, îţi poţi calcula singur costul betonului pe care vrei să îl cumperi!

Cărăşenii care vor beton de la staţia din Bocşa pot suna la 0731 700 500!

MAXAGRO: NOI SUNTEM CEI MAI BUNI, IAR TU AI NEVOIE DE CE ESTE MAI BUN: DE PRODUSELE NOASTRE!