Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fotbaliștii de la CSM Reșița s-au făcut de râs și au pierdut incredibil în deplasare, scor 0-6, cu formația Comuna Recea, în penultima etapă din sezonul regulat al Ligii 2!

Jocul a început cum nu se poate mai prost pentru Reșița, care a primit gol încă din minutul 2, când Alin Burduleț l-a învins pe Cobrea cu o lovitură de cap. În finalul primei reprize, un fost jucător al Reșiței, Marius Coman, a dus scorul la 2-0 în favoarea gazdelor, pentru ca după primele zece minute din repriza secundă, același Coman să majorează scorul la 3-0 după ce a scăpat pe contraatac. Alexandru Mărieș a marcat golul 4 al Comunei Recea în minutul 62, iar Adrian Micaș a făcut 5-0 în minutul 82. Paul Batin a stabilit și scorul final al partidei, 6-0 pentru Recea, în ultimul minut de joc. Elevii lui Minteaun au căzut pe locul 17 în Liga 2 și deja au trei înfrângeri consecutive în deplasare.

Având în vedere condițiile foarte bune de pregătire și de refacere ale jucătorilor, conducerea ar trebui să ia repede unele măsuri pentru a evita retrogradarea. De altfel, suporterii rosso-neri au luat foc pe rețelele de socializare după această înfrângere de-a dreptul rușinoasă, cea mai elocventă reacție fiind cea a liderului Guardiei-Ultra, Marcel Gușcă: „Gloabelor, mă bagați în mormânt!”. Actualii jucători ai Reșiței nu au scăpat netaxați nici de fostele glorii ale clubului, Sansiro Ciocoi și Claudiu Balaci, doi dintre fotbaliștii care ridicau Valea Domanului în picioare în urmă cu mulți ani. „Siro, dacă ne adunăm acum și jucam cu ăștia 30 de minute, jur că nu ne bat. Problema e că sunt și ținuți în brațe”, a spus fostul atacant al Reșiței.

CSM Reșița: Cobrea – Szijj, Sălcianu, Dumitraș, L. Acka, Breșneni (cpt.), Rob. Boboc, Dat, N. Popescu, Cristodulo, Al. Dulca
Rezerve: Zimmermann – Al. Sima, Visnakovs, Matiș, Chera, Astafei, Danci, Ad. Ilie, Brînzan.

Comuna Recea: Răilean – B. Mendoza, Oiță, Burdeț, R. Ispas, Micaș (cpt.), Akhmatov, Mărieș, Fica, Văsălie, M. Coman
Rezerve: Bota – Ant. Lung, Potcoavă, Chinde, Batin, Gal, Brata, Szecui, Lihet.

Peste fix o săptămână, rosso-nerii întâlnesc FC Universitatea Craiova 1948, de la ora 11:00, pe teren propriu.

JCS-Ștefan Moraru