Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – Primarul comunei Măureni a fost recent la Compania Națională de Investiții, pentru a afla cum poate obține finanțări pentru numeroasele proiecte pe care le are pentru locuitorii din Măureni!

Între dorință și putință se află, cu siguranță, puterea banului, de aceea Brian Filimon ține să precizeze cu majuscule pe pagina sa de socializare acest lucru. Cert este că pentru proiectele cu care a pornit la drum a primit susținerea parlamentarilor liberali Dumitru Rujan și Jaro Marsalic, care l-au însoțit la Ministerul Dezvoltării, unde s-a întâlnit cu secretarul de stat Andrei Ungur, dar și la Palatul Parlamentului, cu senatorul Marcel Vela, care a răspuns pozitiv în susținerea proiectelor. „Gândesc în perspectivă pentru dezvoltarea comunității și pentru acest lucru este nevoie de multă implicare în echipă și maxim interes!” a scris edilul pe Facebook.

Pe lângă proiectele începute în vechiul mandat, care vor fi finalizate în perioada următoare, el are multe alte proiecte de reabilitare și modernizare a unor obiective importante pentru comunitate: grădiniță modernă – Măureni, parc modern – Șoșdea, sală de sport – Măureni, curte modernă grădinița din Șoșdea, cu loc minunat pentru copilași, asfaltarea celor 7,6 km străzi interioare în ambele localități, Măureni și Șoșdea, parcare zona centrală, extindere cămin cultural, investiții în școli, în sănătate, reabilitare și modernizare drum comunal Măureni-Șoșdea, investiții pentru culte ș.a.

„Toate aceste proiecte au nevoie de finanțare, specifică primarul. Nu venim să facem promisiuni nefondate și de aceea spunem că ne DORIM ca până la finalul mandatului să finalizăm aceste proiecte și pot să spun din suflet că ne luptăm și insistăm pentru ca aceste finanțări să devină cât mai repede viabile și reale! Însă cel mai important este să fim împreună și, cu răbdare și credință, le vom realiza și vom dezvolta comunitatea așa cum am visat la început”.

JCS-Alexandra Gorghiu