Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Viorica Dăncilă, premierul României, a vizitat vineri şi Clinica de recuperare oncologică de la Slatina Nera, unde a fost întâmpinată chiar de fondatorul acesteia, profesorul Pavel Chirilă.

Clinica de la Sasca este o soluție care salvează vieți. Această instituție va fi finalizată cât mai repede cu putință“, a spus prim-ministrul României. Vizita a continuat la Moldova Nouă, unde urmează să fie deschis un punct internațional de trecere a frontierei de stat româno-sârbe.

Dăncilă a fost însoțită de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, vicepremierul  Mihai Fifor, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, deputatul Luminiţa Jivan, senatorul Ionuț Chisaliță, preşedintele CJ, Silviu Hurduzeu şi de prefectul Matei Lupu.

L.A.

2 Comments

  1. Un ciudat care e impotriva vaccinarii obligatorii si una care nu s-a vaccinat impotriva stupiditatii cand a fost mica…

  2. Brusc și dintr-o dată, oficialii de la București și-au amintit că județul nostru face parte din România și nu dintr-un alt continent. Ne bucurăm!

Adaugă comentariu