Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Comisia Județeană a Arbitrilor Caraș-Severin a înmânat, zilele trecute, diplomele stagiarilor care au absolvit cursul de arbitri. Aceștia sunt Alexandru Răduț, Dragoș Bălan, Dragoș Glosic, Ionela Corneanu, Vlad Cătană, Bogdan Barbu, Maria Rusu, Cosmin Preda, Gabriel Paraschiv, Bogdan Boska, Daniel Beg, Alexandru Marișescu și Elena Ioana Grigoraș.

„Comisia Județeană a terminat cursul de arbitri stagiari, la care au participat un număr de 13 arbitri. Țin să-i felicit și vreau să precizez cu această ocazie că fiecare dintre ei au avut chiar și meci de arbitrat. Sperăm să revigorăm Comisia Județeană de Arbitri din Caraș-Severin cu acești copii și ne dorim să-i învățăm toate tainele arbitrajului. Le dorim baftă, iar pe doritorii care vor să ni se alăture la acest curs, îi invităm în fiecare marți și joi, de la ora 16, la stadionul din Valea Domanului”, a declarat Dorin Voina.

„Am început să practic arbitrajul după doar câteva luni după ce am venit la echipa de fotbal, la ACS Banat Girls. La Reșița am venit în luna septembrie a anului trecut. Chiar dacă am mai arbitrat și în trecut, am vrut să încerc din nou deoarece consider că este o experiență frumoasă și vreau să învăț lucruri noi. Deocamdată sunt tușieră, dar mă voi pregăti și pentru rolul de central”, a declarat fotbalista și arbitra Elena Ioana Grigoraș.

Un alt tânăr arbitru, Bogdan Boska, a spus: „Acum doi ani, după ce m-am lăsat de fotbal, m-am apucat de arbitraj. Nu mai aveam timp să joc fotbal și ca să fiu cât mai aproape de fenomen, am ales să mă fac arbitru. Am terminat categoria stagiar, iar acum am urcat la categoria a II-a”.

Adaugă comentariu