Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Investeşte în confortul, în liniştea şi în fericirea ta, în bucuria unui cămin. Acasă, la City Center!

Nevoile fiecăruia dintre noi ne îndeamnă să avem percepţii diferite despre ce înseamnă acasă. Poate pentru el, acasă înseamnă unde este ea, poate pentru tine, acasă este locul spre care te îndrepţi după nebunia cotidianului urban şi a serviciului, unde îţi reîncarci bateriile, unde găseşti bucuria sau unde-ţi realizezi şi trăieşti fericirea. Sigur, fericirea nu se clădeşte acasă, dar acolo te poţi bucura cel mai mult de ea. Iar un cămin nou nu poate decât să completeze peisajul.

E mai simplu să înţelegi asta dacă schimbăm peisajul. Imaginează-ţi că după o zi întreagă de greutăţi cotidiene te îndrepţi spre casă… însă acolo te aşteaptă conductele sparte care trebuie reparate, duşul care curge pe la toate îmbinările, vreun geam cu chederul stricat, prin care tragi curent sau, pur şi simplu, o canapea care a început să se lase ori un pat care scârţâie din toate încheieturile. Toate la timpul lor, ai zice, dar toate trebuie reparate, sunt necesare investiţii serioase, pentru că fără ele bucuria de acasă e ştirbită, iar gândurile tale se duc, în mod obsesiv, şi spre ce lipseşte…

De toate astea poţi scăpa din start, dacă-ţi iei o locuinţă la City Center, un complex rezidenţial modern, în care îţi poţi contura spaţiul fericirii după cum îţi doreşti. Pereţii pot fi acolo unde vrei tu, iar mobilierul va fi ultima ta grijă. Iar de aclimatizare s-au ocupat deja alţii, pentru ca tu să te bucuri de standarde înalte, de tehnologii smart de ultimă generaţie, la costuri mici.

În plus, Reşiţa nu mai e comuna cu blocuri şi tramvaie, aşa cum o numeau, dispreţuitor, gurile rele. Este un municipiu în plină ascensiune, cu investiţii serioase în şcoli, în infrastructură, complexurile comerciale nu mai sunt o raritate, iar preţurile la imobiliare sunt mult mai mici în comparaţie cu oraşele deja supradezvoltate. În perspectivă, şi asta constituie un avantaj, pentru că odată ce oraşul va creşte, şi valoarea apartamentelor va creşte, în eventualitatea unei închirieri sau vânzări.

În oraşele mari din ţară, construcţia de ansambluri rezidenţiale a explodat în ultimii ani. Se ridică bloc după bloc, cartiere întregi de case, iar dorinţa multora de a se stabili într-un cartier liniştit face din reţeta investiţiilor imobiliare una de succes. Iar ridicarea City Center se va construi în aceeaşi atrăgătoare direcţie.

Şi, până la urmă, visul multor tineri este să se mute la casa lor. Iar avantajul de a fi proprietar şi nu chiriaş este că îţi poţi personaliza locuinţa aşa cum vrei, o poţi avea aşa din start. Lucru care se va dovedi o investiţie profitabilă în timp, pentru că nu mai ai nevoie de bani pentru a remodela spaţiile existente în cele pe care ţi le-ai fi dorit.

Oricum, decizia îţi aparţine. Şi îţi va fi mai uşor să alegi dacă-ţi imaginezi viaţa… acasă. Te vezi locuind într-un apartament la cheie din City Center? Eşti fericit aici? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci eşti pe drumul cel bun, mergi mai departe cu investiţia. Investeşte în confortul, în liniştea şi în fericirea ta, în bucuria unui cămin. Acasă, la City Center!