Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Liderii PSD, Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu, le-au cerut social-democraţilor cărăşeni să îl sprijine pe Remus Rof să câştige Primăria Reşiţa!

Pe lângă Consiliul Județean Caraș-Severin, social-democrații vor cu orice preț să recâștige Primăria Reșița, condusă din 2016 de liberalul Nelu Popa. Cei doi lideri naționali, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, le-au transmis aleșilor social-democrați din Caraș-Severin să-l sprijine pe Remus Rof, cel mai probabil viitorul candidat PSD la Primăria Reșița.

„Trebuie să faceți ceva ca să fim siguri în 2024 că vom câștiga: să fiți alături de Remus (Rof-n.r.) la Reșița! Eu sunt convins că Remus va face treabă extraordinară la Reșița, astfel încât în 2024 să vorbim de alegeri câștigate en-fanfare în Caraș-Severin”, a spus Grindeanu. Iar Marcel Ciolacu a completat: „Sunt ferm convins că după acest nou început o să sprijiniți candidatul pentru Reșița, fiindcă nimic nu este imposibil în politică, trecem printr-un moment în care trebuie să preluăm destinele Reșiței”.

Deocamdată, cu mai puțin de doi înainte de alegerile locale din 2024, Nelu Popa pare intangibil, dacă e să ne luăm după sondajele celor de la PNL. Ultimul dintre acestea arată că actual edil se apropie de 80 la sută în preferințele electoratului reșițean. Ce-i drept, liberalii nu l-au luat în calcul pe Remus Rof în sondaj, ci pe Ioan Crina și Gabriela Stuparu.

JCS-Nina Curiţa