Ciolacu: Trebuie să preluăm destinele Reşiţei! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Liderii PSD, Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu, le-au cerut social-democraţilor cărăşeni să îl sprijine pe Remus Rof să câştige Primăria Reşiţa!

Pe lângă Consiliul Județean Caraș-Severin, social-democrații vor cu orice preț să recâștige Primăria Reșița, condusă din 2016 de liberalul Nelu Popa. Cei doi lideri naționali, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, le-au transmis aleșilor social-democrați din Caraș-Severin să-l sprijine pe Remus Rof, cel mai probabil viitorul candidat PSD la Primăria Reșița.

„Trebuie să faceți ceva ca să fim siguri în 2024 că vom câștiga: să fiți alături de Remus (Rof-n.r.) la Reșița! Eu sunt convins că Remus va face treabă extraordinară la Reșița, astfel încât în 2024 să vorbim de alegeri câștigate en-fanfare în Caraș-Severin”, a spus Grindeanu. Iar Marcel Ciolacu a completat: „Sunt ferm convins că după acest nou început o să sprijiniți candidatul pentru Reșița, fiindcă nimic nu este imposibil în politică, trecem printr-un moment în care trebuie să preluăm destinele Reșiței”.

Deocamdată, cu mai puțin de doi înainte de alegerile locale din 2024, Nelu Popa pare intangibil, dacă e să ne luăm după sondajele celor de la PNL. Ultimul dintre acestea arată că actual edil se apropie de 80 la sută în preferințele electoratului reșițean. Ce-i drept, liberalii nu l-au luat în calcul pe Remus Rof în sondaj, ci pe Ioan Crina și Gabriela Stuparu.

JCS-Nina Curiţa

11 Comentarii

 1. Ciuma rosie vede potential profit, potential ceva de furat, dupa ce Popa aseaza orasul si aduce 2, 3 investitori.

 2. „Trebuie să preluăm destinele Reșiței!”
  Apucături de precupeți!
  Cu vreo doua decenii in urma au „preluat” stațiunea Herculane si astăzi vedem cum arata, de parca nu e!!!
  După ce le-a „trebuit” stațiunea milenara, acum PSD-ul se pregătește de alegeri si „investește” in „oameni”-i lor, pentru ca pe restu-ii prostește cu punga cu „aurolac” si găleata plina de „rahat”.
  Sa ne spună PSD-ul de ce a „trebuit” sa facă canalizarea prin Oravița, cu gurile de descărcare ale apelor menajere din gospodăriile cetățenilor sunt sub nivelul gurilor canalelor colectoare si mai ales cum si-a bătut joc de tunelul, prin care curge râul cu același nume, considerat monument istoric, cat si de faptul ca străzile au fost sparte si reparate de trei-patru ori pentru aceeași „treaba”, in ultimii ani, evident din banii contribuabililor, care „trebuie” sa contribuie, pentru a susține un partid plin de politruci incompetenți, „preluați” din fata listelor cu picații de la bacalaureate”.

 3. Daca actualul edil a facut din oras un mare santier cel de la psd va face al doilea Amsterdam cu alei cu felinare rosii camine pentru studente.Este cam greu de ales urmatorul edil

  • Nu poti sa faci un lucru bun la infrastructura, daca nu executi lucrari si nu deschizi santiere.
   Cand va fi gata, va fi mai bine ca niciodata.

 4. Va fi interesant de vazut daca resitenii vor dori sa se intoarca la ce a fost inainte de Popa, calcand in picioare sperantele celor ce vor sa se intoarca acasa.

 5. Dana Alina Reply

  Pai Resita nu a avut un primar asa bun niciodata. Ce sa preia PSD-ul. Ce conteaza culoarea politica in administratie?
  Sper ca resitenii indiferent de culoarea politica vor alege cu capul. Actualul primar trebuie sa mearga mai departe cu proiectele daca nu resitenii isi merita soara sa avem un oras gri cum il numea toti pana acum.
  Succes domnule Popa!

 6. Băieți, ce ați fumat?
  Taițelu rămâne primar pana se satură sau pana îl lasă caroseria!
  Cântați la alta masă!

 7. Sa mori de ras cand auzi asa ceva. Abia a reusit un primar sa miste lucrurile in Resita si vin niste expirati cu pretentii aiurea. Hai lasa-ne Grindeanule sa facem si treaba nu doar sa ne maimutarim.
  Felicitari primarului Popa si succes pe mai departe!!

Adaugă comentariu