Ciclul „pleacă ai lor, vin ai noştri“ se opreşte aici! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Spune răspicat Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, făcând referire la concedierile de la AquaCaraş şi la noile angajări făcute fără implicaţii politice, aşa cum i-a cerut directorului Gheorghe Filipescu! 

Preşedintele CJ, Romeo Dunca, i-a cerut recent directorului AquaCaraş, într-o şedinţă publică, să reorganizeze personalul, să renunţe la incompetenţi, la cei puşi pe poziţii calde pe criterii politice şi să angajeze pe criteriul eficienţei, pentru ca societatea să ajungă din nou pe linia de plutire şi să scoată profit.

Acum, când încep să se facă noi angajări prin concurs la AquaCaraş, Romeo Dunca a declarat: „Încă un pas spre normalitate. După o serie de eliberări din funcție a unor persoane plasate politic prin birourile AquaCaras, această companie se orientează acum către piața liberă a muncii, căutând specialişti. Ciclul «pleacă ai lor si vin ai noștri» se oprește aici! De acum, au plecat piloşii şi căutăm personal prin concurs. A venit vremea ca și societatea de apă și canal a județului să treacă pe profit. După ani întregi de căpuşeală“.

Operatorul judeţean de apă și canalizare a scos la concurs, zilele acestea, 15 posturi pentru care sunt aşteptate înscrieri până azi, în 25 ianuarie, concursul urmând să aibă loc mâine, 26 ianuarie. Detaliile sunt disponibile pe aquacaras.ro, la secţiunea Noutăţi/Anunţuri.

JCS-Antoniu Mocanu