Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asta a spus răspicat edilul Felix Borcean, după ce 33 de medici au cerut demisia managerului spitalului, printr-o scrisoare deschisă!

Borcean a reacționat chiar pe pagina de Facebook a Caon, unde i-a anunțat pe medici că nu-l va demite pe Adrian Cican decât dacă cer asta mulți cetățeni și le-a recomandat cadrelor medicale să-și vadă de treabă.

„Domnul manager Adrian Cican, atâta vreme cât îndeplinesc funcția de primar al municipiului Caransebeș, va pleca doar dacă va dori sau dacă îl voi demite eu, lucruri care, evident, nu se vor întâmpla. De asemenea, dacă un grup numeros de cetățeni ai municipiului, nemulțumiți de activitatea dumnealui, vor semna o astfel de petiție, atunci ne vom înclina în fața dumnealor, a celor mulți. Până atunci, stimați semnatari, vă recomand să fiți ceea ce, în ani grei de studiu și muncă, ați învățat să fiți: slujitorii pacienților și nimic altceva!”, a spus primarul Felix Borcean.

Dar asta n-a liniștit apele la spital. Ba din contră. Miercuri dimineața, zeci de medici au părăsit sala în semn de protest atunci când Adrian Cican a venit la raportul de gardă, semn că dialogul dintre aceștia și manager pare, măcar pentru moment, inexistent.

JCS-R.M.

3 Comments

  1. Arde-i la bani tata, pe cale legala, daca nu-si fac datoria la slujba exista sanctiuni administrative si trebuie aplicate la litera. Nimeni nu-i tine legati in spital, daca sunt asa de buni in meserie vor avea loc in clinici private, sau pot deschide chiar ei cabinete private cu banii pe care i-au facut de pe spatele spitalului. Sa vedem cat de cautati vor fi atunci, si nu incercad sa transforme spitalul de stat in propria lor afacere. Nu-i cunosc pe toti, dar daca Borceanu va alege sa-si deschida un cabinet privat stiu sigur ca va avea mult timp liber si pot depune marturie aici toti cei ce au fost nenorociti de acest asa zis chirurg, sau medicii din Timisoara ce au facut adevarate minuni tinand in viata pacienti operati de acest macelar.

  2. Are ceva sange in instalatie primaru de a ales sa lupte si cu partidul ca sa scoata spitalul din ghearele mafiotilor. Dar ii prevad sfarsitul pentru ca aici, interesele celor ce au format odata USL sunt comune.

  3. Daca DNA si activistii din Sistem isi faceau datoria nu exista nici un conflict intre manager si medici si aceasta remarca este valabila in toate sectoarele de activitate ale Romaniei. In cazul de fata nu vad nici un MOTIV ca unii medici sa doreasca inlocuirea managerului.

Adaugă comentariu