Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asta a spus răspicat edilul Felix Borcean, după ce 33 de medici au cerut demisia managerului spitalului, printr-o scrisoare deschisă!

Borcean a reacționat chiar pe pagina de Facebook a Caon, unde i-a anunțat pe medici că nu-l va demite pe Adrian Cican decât dacă cer asta mulți cetățeni și le-a recomandat cadrelor medicale să-și vadă de treabă.

„Domnul manager Adrian Cican, atâta vreme cât îndeplinesc funcția de primar al municipiului Caransebeș, va pleca doar dacă va dori sau dacă îl voi demite eu, lucruri care, evident, nu se vor întâmpla. De asemenea, dacă un grup numeros de cetățeni ai municipiului, nemulțumiți de activitatea dumnealui, vor semna o astfel de petiție, atunci ne vom înclina în fața dumnealor, a celor mulți. Până atunci, stimați semnatari, vă recomand să fiți ceea ce, în ani grei de studiu și muncă, ați învățat să fiți: slujitorii pacienților și nimic altceva!”, a spus primarul Felix Borcean.

Dar asta n-a liniștit apele la spital. Ba din contră. Miercuri dimineața, zeci de medici au părăsit sala în semn de protest atunci când Adrian Cican a venit la raportul de gardă, semn că dialogul dintre aceștia și manager pare, măcar pentru moment, inexistent.

JCS-R.M.