Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Universitatea reşiţeană îşi va deschide centre destinate admiterii, ce vor funcţiona în nouă licee din judeţ.

„Ceea ce este nou, vrem să venim în sprijinul comunităţii şi al tinerilor din judeţul Caraş-Severin, şi în ceea ce priveşte înscrierile, pentru că noi suntem o universitate în regiune şi pentru regiune şi ne asumăm de multe ori acest rol. Şi anul acesta, pentru prima dată, vom deschide centre de înscriere, de preluare de dosare în nouă localităţi din judeţul Caraş-Severin“, a declarat Doina Frunzăverde, rectorul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa.

Cele nouă centre vor fi deschise săptămâna viitoare, astfel: marţi, 15 iulie, la Anina, la Liceul „Mathias Hammer“, şi la Bozovici, la Liceul Teoretic „Eftimie Murgu“; miercuri, 16 iulie, la Oraviţa, la Liceul Teoretic „Gral. Dragalina“, şi la Moldova Nouă, la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării“; joi, 17 iulie, la Caransebeş, la Liceul Pedagogic „C.D. Loga“, la Oţelu Roşu, la Liceul Bănăţean, şi la Bocşa, la Liceul Teoretic „Tata Oancea“; vineri, 18 iulie, la Băile Herculane, la Liceul „Hercules“, şi la Mehadia, la Liceul Tehnologic „Nicolae Stoica de Haţeg“.

Centrele vor funcţiona în zilele şi în locaţiile menţionate, între orele 10.00 şi 16.00.

„Deci nouă centre de înscriere în această sesiune de admitere în mai multe localităţi din judeţul nostru, a mai spus rectorul Doina Frunzăverde. Considerăm că prin aceasta, deşi e un efort în plus pentru noi, venim în sprijinul comunităţii pentru a uşura, pentru a înlesni prezenţa tinerilor în centrele de înscriere. Ne bucurăm mult că inspectoratul de învăţământ ne sprijină şi a fost de acord să deschidem aceste centre în liceele din cele nouă localităţi“.

Pentru tinerii reşiţeni şi pentru cei care se încumetă să vină până la Reşiţa perioada de înscrieri este cuprinsă între 14 şi 22 iulie, în fiecare zi între orele 9.00 şi 16.00.

Antoniu Mocanu