Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Probabil că ați auzit deja de acest brand de renume mondial care face furori. Încă din anii 1960, marca Babyliss a fost lider în domeniul aparatelor de coafat. Adorată de cele mai mari saloane de coafură, dar și de utilizatori normali, marca și-a făcut un nume datorită uscătoarelor de păr de o calitate excelentă.

Inovatoare, elegante și accesibile, acestea pot fi adaptate pentru a se potrivi tuturor tipurilor de păr. Marca oferă o gamă întreagă de produse, iar găsirea unui nou foehn poate fi o adevărată bătaie de cap. Am decis să vă ajutăm să faceți alegerea cu topul nostru cu cele mai recomandate 4 modele de foehn de la Babyliss.

Ce este un foehn Babyliss?

Babyliss este o marcă cunoscută pentru că oferă uscătoare de păr care sunt fiecare mai inovatoare decât cel precedent. Scopul mărcii este de a oferi aparate accesibile, elegante și performante. Cu foehn Babyliss, părul tău este mai strălucitor și mai sănătos tot timpul. Dotându-și aparatele cu o serie de tehnologii revoluționare, marca îți oferă un păr care se usucă foarte repede, dar fără a fi deteriorat – un adevărat plus!

Care sunt cele mai bune modele de foehn Babyliss de pe piață?

Foehn Babyliss 6610DE

Descriere: Un foehn Babyliss 6610DE este un aparat de ultimă generație care îți va usca părul în timp record datorită puterii sale de 2100 de wați și a vitezei aerului de peste 100 km/h. Conceput pentru toate tipurile de păr, îți va oferi un volum maxim datorită difuzorului său și îți va permite să îți perfecționezi uscarea datorită concentratorului de aer fin (6 x 75 mm). Echipat cu un motor de curent alternativ, garantează rezultate profesionale în doar câteva minute.

Beneficii: Datorită tehnologiei sale ionice, un foehn 6610DE by Babyliss îți va oferi rezultate fără încrețiri și un păr mereu strălucitor și moale. Potrivit pentru toate tipurile de păr, are 6 setări de viteză/temperatură. Așadar, fie că ai părul fin, deteriorat, gros sau chiar creț, cu siguranță acest foehn îți va fi pe plac.

Foehn Babyliss-digital-sensor-FRE 6500

Descriere: Digital Sensor de la Balyliss este un uscător de păr inteligent pe care cu siguranță îl vei îndrăgi. Echipat cu un motor digital EC revoluționar de 2100 Watt, îți va usca părul într-o clipită și se va adapta la toate tipurile de păr datorită celor două moduri de putere (delicat și intens).

Păstrează hidratarea naturală a părului tău datorită unei temperaturi optime și constante de 70°C. Senzorul digital este o mică bijuterie de tehnologie pe care trebuie neapărat să o ai în baia ta.

Beneficii: Pentru a garanta rezultate profesionale, acest foehn este livrat cu 3 accesorii: un concentrator de 4 x 75 mm pentru uscarea structurată, un concentrator de 6 x 90 mm pentru îndreptare intensă și un difuzor pentru volum maxim. Echipat cu tehnologie ionică, vei avea întotdeauna un păr strălucitor și fără creț.

Foehn Babyliss expert 2200

Descriere: Uscătorul de păr Babyliss Expert 2200 are o putere de 1600 de wați. Acesta garantează o uscare ultra-rapidă, economisind în același timp 25% din energie – un mare avantaj!

Designul său ergonomic îl face ușor de ținut în mână, așa că gata cu durerile de încheieturi! Pentru a obține rezultatele care ți se potrivesc cel mai bine, aparatul este livrat cu 2 accesorii: un concentrator de aer fin (10 x 82 mm) și un difuzor pentru și mai mult volum.

Argumente pro: Unul dintre cele mai mari plusuri ale acestui foehn este, fără îndoială, raportul calitate-preț excelent. Un alt plus al acestui uscător de păr este tehnologia ionică. Datorită acesteia, poți spune adio încrețirii.

Foehn Babyliss expert 2100

Descriere: Economisești energie cu uscătorul de păr Babyliss Expert 2100! Echipat cu un motor de 1500 de wați, acesta oferă de fapt o viteză de uscare echivalentă cu 2100 de wați. Datorită concentratorului său de aer de 10 x 82 mm, poți usca, adăuga volum și crea cu ușurință valuri (bucle). Reglează viteza și temperatura în funcție de tipul tău de păr datorită celor 2 setări reglabile.

Beneficii: Designul său ergonomic și formatul compact și ușor îl fac ușor de ținut în mână și de luat cu tine oriunde mergi. Învelișul său ceramic este conceput în mod ideal pentru a conduce căldura în mod uniform și optim. Ca urmare, părul tău va fi mult mai strălucitor și mai puțin uscat.

Foehn Babyliss 6000E

Descriere: Uscătorul de păr Babyliss 6000E Pro Digital este un aparat de ultimă generație, echipat cu un motor electric EC Digital de 2200 de wați, care garantează o uscare impecabilă în doar câteva minute. Pentru ca utilizarea acestui foehn să fie și mai confortabilă, vibrațiile au fost reduse semnificativ. Uscătorul 6000E va avea mare grijă de părul tău și îl va rehidrata cu temperatura sa constantă și optimă de 70°C.

Beneficii: Un model super-tehnologizat, 6000E de la Babyliss dispune atât de tehnologia ionică (pentru a preveni încrețirea și a adăuga strălucire), cât și de funcția Turbo (pentru o uscare de 3 ori mai rapidă).