Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Au fost premiați sportivii de la atletism, înot, lupte și gimnastică artistică, pentru rezultatele obținute la competițiile la care au participat! 

„Aș dori să mulțumesc Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin pentru acești bani pentru sportivi. Această premiere a fost făcută pentru a-i recompensa pe cei mai buni sportivi de la clubul nostru în anul 2021. Nu a fost o premiere a primilor zece sportivi, această premiere se va face cel mai probabil în ianuarie. Eu sunt bucuros că la finalul mandatului meu de director am reușit să mulțumesc sportivii cu această premiere și să mulțumesc și antrenorii care au fost alături de ei. În anul 2021 sportivii noștri au obținut rezultate bune, așteptările noastre bineînțeles că-s mai mari. Au fost premiate patru secții: atletism, înot, lupte și gimnastică artistică. Sperăm ca la anul să fie premiate și celelalte secții. Știți că avem șapte secții și sperăm ca și ceilalți să sportivi să obțină rezultate notabile la campionatele naționale. Au fost probleme din cauza pandemiei, dar am trecut cu bine peste toate și totuși rezultatele au fost bune. Am avut participări la campionatele mondiale și am obținut cu juniorii și tineretul rezultate frumoase. Consider că trebuie mai multă muncă ca să descoperim talentele la fiecare ramură de sport”, a declarat Marius Crețeanu, directorulul Clubului Sportiv Școlar Reșița.

„În primul rând aș dori să felicit elevii și sportivii Clubului Sportiv Școlar Reșița pentru deosebitele performanțe obținute. Am reușit prin fondurile Ministerului Educației să asigurăm premierea sportivilor capabili de înaltă performanță. Aș dori să punctez faptul că IJS-CS a reușit în acest an să acorde toate bursele de performanță, respectiv burse sociale prin fonduri alocate direct de la Ministerul Educației, banii ajungând mult mai repede la elevi. Pentru bursele de performanță, Ministerul Educației s-a gândit și la premierea sportivilor legitimați la toate cluburile sportive școlare. S-au acordat burse elevilor care au obținut rezultate foarte bune pe plan național și internațional la competițiile sportive. Din partea Ministerului Educației, suma de premiere pentru CSȘ Reșița pe 2021 a fost de 37.000 de mii de lei”, a spus și prof. Robert Nosal, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru