Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. CARPATINA, apa minerală naturală izvorâtă din Parcul Național Domogled, reface puntea metalică ce asigură traversarea către obiectivul turistic Crucea Albă, din Munții Cernei.

Aflată pe un pinten stâncos, la 529 m altitudine, Crucea Albă, este una dintre cele mai cunoscute și vizitate atracții turistice din Parcul Național Domogled, cu o priveliște impresionantă asupra Munților Cernei și asupra centrului istoric din Băile Herculane.

Frumusețea Rezervației Naturale Domogled surprinde prin diversitatea peisajului din Valea Cernei, prin numărul mare de lacuri de acumulare, izvoare termominerale, peșteri, pajiști subalpine, precum și prin flora și fauna montană.

”Prin refacerea punții către Crucea Albă, ne-am dorit să venim în sprijinul comunității locale, dar și a turiștilor care frecventează acest traseu spectaculos. Construcția punții metalice s-a realizat cu susținerea Administrației Rezervației Naturale Domogled și cu ajutorul alpiniștilor utilitari, inclusiv a salvamontului în zonele dificil accesibile ale versantului. Contribuim la efortul de conservare al traseului turistic de la Crucea Albă și a rezervației care găzduiește Izvorul Domogled, sursa de proveniență a apei minerale naturale plata CARPATINA și ne bucurăm să promovăm frumusețea și bogăția naturală a acestei zone”, a declarat Cristina Radu, Director Marketing Prodal 94.

CARPATINA poate fi găsită în marile lanțuri de magazine dar și în magazinele tradiționale, în sticle de 0,5l, 1l, 2l și 5l pentru apa minerală naturală plata, 0,5l și 1,5l pentru apa minerală carbogazificată și 1,5l și 5l pentru apa minerală naturală light.