Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul Luminiţa Jivan, senatorul Ionuț Chisăliță și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu au fost prezenţi în mijlocul cetăţenilor din Armeniș și Domașnea. Şefa PSD a luat la întâlnirea cu oamenii din zonă şi directorii unor instituţii cărora cetăţenii au putut să le transmită direct problemele cu care se confruntă.

„Am participat cu bucurie la această întălnire și cu mare drag am ascultat doleanțele cetățenilor din cele două comune, la care, prin specialiștii noștri și oamenii care conduc domeniile unde acești oameni nu au găsit până acum o soluție, să le rezolvăm cu celeritate toate cerințele“,a precizat şefa PSD pe o reţea de socializare.

Iniţiativa a fost apreciată, însă au fost şi cărăşeni care i-au spus deputatei că trebuie ca onestitatea să îşi facă loc şi în politică. „Aș dori din partea dumneavoastră ca în toate întâlnirile pe care le aveți, pentru că sunteți femeie, sunteți o doamnă și contez pe onestitatea dvs, dovedită deja, să recunoașteți că reprezentanții PSD din administrația locală, de-a lungul timpului, au făcut și greșeli, au fost inconstanți, nu totdeauna ancorați în necesitățile și nevoile oamenilor. Că unii au mai abuzat de funcții, unii au mai și furat iar alții au fost paraleli cu funcțiile pe care le-au avut. Unii au plecat pe la alte partide, alții însă au rămas. PSD, prin dumneavoastră, trebuie să-și asume faptul că multe din problemele cetățenilor Carașului se datorează și reprezentanților săi. Onestitatea trebuie să își facă loc și în politică. Începând cu dumneavoastră, cu poziția pe care o veți avea în toate întâlnirile cu cetățenii. Ascultați sfatul unui om care a trăit și știe multe. De la dumneavoastră dorim altfel de politică“, i-a scris cărăşeanul Mihai Sprânceană şefei PSD.