Cărășean prins cu zece afgani în autovehicul - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Cele zece persoane și călăuza acestora au fost depistate la frontiera cu Serbia!

În data de 24 septembrie, în jurul orei 6.50, poliţiştii de frontieră din Moraviţa au oprit, între localităţile Moraviţa şi Denta, un autovehicul, înmatriculat în România, condus de un bărbat, cetățean român cu domiciliul în județul Caraș-Severin. Polițiștii de frontieră au constatat că în interiorul mijlocului de transport se mai aflau zece pasageri, toţi bărbaţi, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, fapt pentru care toţi ocupanţii din autovehicul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări.

Cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că pasagerii sunt cetățeni afgani, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. Bărbaţii au declarat că au fost preluaţi din aproprierea frontierei cu Serbia de către şoferul mijlocului de transport şi că urmau să fie transportați la Timișoara.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu