Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Senatorul Marcel Vela spune că suma a fost alocată județului nostru prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“, pentru finanțarea investițiilor în rețelele de apă, canalizare, drumuri și poduri. Pentru gaz, zarurile vor fi aruncate săptămâna viitoare!

Vestea cea bună pe care ne-a dat-o senatorul Marcel Vela este legată de alocarea sumei de 1.336.906.512 lei: „S-au anunțat sumele alocate prin programul Anghel Saligny de către Guvernul Nicolae Ciucă pentru Banatul de Munte! Consiliul Județean Caraș-Severin, municipiile, orașele și comunele din Banatul de Munte își pot finanța, prin această sumă, investiții în apă, canalizare, drumuri și poduri“.

Liberalul cărășean a ținut să sublinieze că prin această inițiativă, cuprinsă în programul de guvernare aprobat de către Parlament, va crește calitatea vieții și se va dezvolta România. „Urmează să fie anunțate săptămâna viitoare și sumele alocate pentru rețelele de gaze naturale din toate județele! Mult succes președintelui CJ și consilierilor județeni! Succes tuturor primarilor, consilierilor municipali, orășenești și comunali!“, a încheiat senatorul Marcel Vela.

JCS-Antoniu Mocanu