Caransebeșul nu mai are voie să piardă încă o generaţie de tineri! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Andra Pleșa, candidatul PNL la funcţia de primar al Caransebeșului, consideră că multe dintre problemele orașului fac parte dintr-un cerc vicios. Aceasta spune că „municipiul Caransebeș se află într-o etapă de stagnare” și că „tinerii nu mai văd aici un viitor și aleg să plece în zone mult mai dezvoltate din ţară sau din afară”!

Caransebeșenii vor și pot să muncească, a spus răspicat Andra Pleșa, iar crearea de noi locuri de muncă “trebuie să fie prioritară pentru viitoarea administrație locală pentru că bunăstarea cetăţenilor este strâns legată de dezvoltarea mediului de afaceri”.

Rețeta este simplă și cunoscută, susține viitorul primar al Caransebeșului, Andra Pleșa: “Mediul de afaceri trebuie susţinut și încurajat prin predictibilitate, dialog permanent, infrastructură și facilităţi. Caransebeș este un punct de tranzit important în zona Banatului și se află în apropierea multor obiective turistice. Este un potențial pe care avem obligaţia să-l valorificăm. Îmi doresc să avem un parc industrial modern și accesibil pentru angajaţi și angajatori. Trebuie susţinuţi mai ales acei investitori care aduc plus-valoare semnificativă pentru orașul nostru, adică creează un număr important de locuri de muncă pentru o perioadă lungă de timp. Între primar și angajatorii din municipiu trebuie să existe un parteneriat curat, sincer și loial. Este un angajament în care cred și pe care mi-l asum în calitate de candidat la funcţia de primar”.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș consideră că viitoarea administrație locală trebuie să le asigure tinerilor posibilitatea de a-și închiria sau cumpăra o locuinţă cu ajutorul unor subvenţii. “Vrem ca tinerii să rămână în Caransebeș, însă trebuie să ne asigurăm că și orașul nostru este pregătit să le ofere, în primul rând, o casă”, afirmă Andra Pleșa.

Este vital, spune consilierul local PNL, ca tinerii să găsească în Caransebeș infrastructura de care au nevoie pentru a-și întemeia o familie și pentru a rămâne aproape de cei dragi. “Orașele mari din jurul nostru sunt atractive și ofertante. Soluţia nu este să concurăm cu ele, ci să găsim acele mijloace prin care să încurajăm persoanele tinere să rămână sau să se întoarcă acasă”, consideră viitorul edil al caransebeșenilor. Declaraţiile vin în contextul în care Primăria Caransebeș va avea posibilitatea de a construi prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, apartamente care să poată fi închiriate sau cumpărate de tinerii care nu au în proprietate bunuri imobile și pentru care un astfel de spaţiu presupune un efort financiar pe care, de altfel, nu și l-ar permite.

„Caransebeșul nu mai are voie să piardă încă o generaţie de tineri! Vă garantez că, după 27 septembrie, împreună cu echipa mea, vom transforma municipiul nostru într-un oraș, cu adevărat european, în care toată lumea să se simtă ACASĂ”, a declarat Andra Pleșa.

Comandat de Partidul Național Liberal. Executat de NV Wotan Media. Cod mandatar financiar: 21200012