Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Sistemul video de monitorizare a municipiului, realizat prin proiectul „Furnizare și montare camere de luat vederi în municipiul Caransebeș”, a fost recepționat astăzi la sediul Poliției Locale, în prezența primarului Felix Borcean, a city managerului Florin Bogdea și a directorului Direcției Strategii, Liviu Jigoria-Oprea!

Sistemul de monitorizare video este compus din 10 camere de luat vederi pentru trafic, cu focalizare pe numerele de înmatriculare ale mașinilor, plus 34 de camere IP bullet cu tehnologie Starlight, 2 NVR (unitate de înregistrare pentru stocarea și gestionarea înregistrărilor) pentru 32 de camere IP, alături de un server.

Potrivit primarului Felix Borcean, camerele de supraveghere vor putea fi folosite la intrările și ieșirile din oraș, pe străzi și în intersecții pentru monitorizarea traficului, în zonele predispuse la depozitarea necontrolată de deșeuri, dar și pentru depistarea persoanelor care comit infracțiuni”.

Valoarea totală a proiectului este de 156 567, 01 lei cu TVA, bani care provin în întregime de la bugetul local al municipiului. Proiectul a fost realizat de firmele 4home și RDS.

JCS-R.M.